Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: odette fc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15795
odette fc Rapidul
aparare2 Tactiek old
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.9 gemiddelde waardering 42.9
solid Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Galinho kopt de bal weg. Drăguloiu controleert de bal met de borst. Zorluer begaat een overtreding. Drăguloiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Galinho wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ruhroth kopt de bal weg. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski passt de bal met de wreef. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szulakowski geeft de bal voor. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Szulakowski kopt de bal weg. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Talv geeft een lange en hoge pass. Nobel met een sublieme pass. Szulakowski met een sublieme pass. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Talv passt de bal in één keer door. Vogels rent richting de bal. Vogels met een sublieme pass. Daar is Heynen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heynen schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Rapidul 1:0

27e minuut.
Talv passt de bal zonder na te denken. Vogels bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ruhroth zijn tegenspeler op de grond. Ruhroth krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ruhroth rent richting de bal. Ruhroth geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vogels met de inworp. Talv geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho passt de bal in één keer door. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
odette fc - Rapidul 1:1

39e minuut.
Inworp. Vogels met de inworp. Talv geeft een lange en hoge pass. Nobel is nu in balbezit. Nobel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu passt de bal met de wreef. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên schiet op doel. Carabaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Angelas is nu in balbezit. Nobel verovert de bal door een tackle van achteren. Nobel met een sublieme pass. Heynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heynen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 54%, Rapidul 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
odette fc - Rapidul 1:1

48e minuut.
Galinho geeft de bal voor. Daar is Ðức Kiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Kiên passt de bal zonder na te denken. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lucas passt de bal met de wreef. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Carabaş probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Rapidul 1:2

56e minuut.
Zovkić rent richting de bal. Zovkić geeft de bal voor. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski geeft een hoge lob. Drăguloiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Galinho met een snelle inworp. Iţic geeft een hoge lob. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu schiet op doel. Rychłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Rapidul 1:3

63e minuut.
Galinho geeft een lange en hoge pass. Iordache kopt de bal weg. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski geeft een hoge lob. Drăguloiu springt en kopt de bal. Rychłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski geeft een hoge lob. Ðức Kiên kopt de bal weg. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Rapidul 1:4

72e minuut.
Klungelig pakt Zovkić de bal. Talv bereikt de bal nog maar net als eerste. Talv passt de bal met de wreef. Vogels bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên speelt de bal door. Iţic geeft een lange en hoge pass. Drăguloiu krijgt zijn hoofd ertegen. Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Carabaş geeft een lange en hoge pass. Ruhroth bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruhroth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szulakowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Rapidul 1:5

80e minuut.
Nobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovkić verovert de bal door een tackle van achteren. Talv begaat een overtreding. Talv krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rychłowski speelt de bal door. Szulakowski kopt de bal weg. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 64%, Rapidul 36%.
odette fc - Rapidul 1:5