Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER falticeni Sportul Onești
men Tactiek 442
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 33.9
outstanding Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Belea probeert naar een medespeler te passen. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel. Nicoliţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 1:0

9e minuut.
Codrescu geeft een hoge lob. Belea is nu in balbezit. Belea passt de bal in één keer door. Gherase is nu in balbezit. Gherase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Belea heeft problemen om de bal te vangen. Commerman is nu in balbezit. Dyguła probeert naar een medespeler te passen. Gielens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea passt de bal zonder na te denken. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă bokst de bal weg.

15e minuut.
Pielecha rent richting de bal. Pielecha passt de bal zonder na te denken. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. Nicoliţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 2:0

19e minuut.
Belea probeert naar een medespeler te passen. Crăciunescu is nu in balbezit. Crăciunescu passt de bal met de wreef. Belea rent richting de bal. Belea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 3:0

20e minuut.
Crăciunescu rent richting de bal. Crăciunescu passt de bal in één keer door. Gherase rent richting de bal. Gherase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 4:0

22e minuut.
Damião onderschept slim de pass. Lamka onderschept slim de pass. Lamka passt de bal met de wreef. Belea rent richting de bal. Belea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 5:0

24e minuut.
Lamka probeert naar een medespeler te passen. Crăciunescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trąbek. Trąbek krijgt een gele kaart. Crăciunescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lamka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belea springt en kopt de bal. Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gielens heeft problemen om de bal te vangen. Dinu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinu speelt de bal door. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Boldurescu met een snelle inworp. Crăciunescu rent richting de bal. Crăciunescu passt de bal in één keer door. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Belea geeft een lange en hoge pass. Sucală heeft problemen om de bal te vangen. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 24%, Sportul Onești 76%.
INTER falticeni - Sportul Onești 6:0

58e minuut.
Trąbek passt de bal met de wreef. Sucală rent richting de bal. Gherase onderschept slim de pass. Gherase draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 7:0

61e minuut.
Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Belea passt de bal zonder na te denken. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel. Nicoliţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 8:0

66e minuut.
Crăciunescu kopt de bal weg. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea passt de bal in één keer door. Gherase is nu in balbezit. Gherase haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Şuteu is nu in balbezit. Pielecha onderschept slim de pass. Pielecha met een sublieme pass. Crăciunescu rent richting de bal. Crăciunescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Damião is nu in balbezit. Kłopot geeft de bal voor. Belea kopt de bal weg. Gherase rent richting de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bertarelli met een sublieme pass. Crăciunescu is nu in balbezit. Crăciunescu passt de bal in één keer door. Belea is nu in balbezit. Belea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 9:0

77e minuut.
Pielecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielecha speelt de bal door. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 10:0

80e minuut.
Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu probeert naar een medespeler te passen. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 11:0

84e minuut.
Pielecha kopt de bal weg. Commerman rent richting de bal. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Gherase is nu in balbezit. Gherase draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER falticeni - Sportul Onești 12:0

86e minuut.
Trąbek heeft problemen om de bal te vangen. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trąbek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trąbek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER falticeni 30%, Sportul Onești 70%.
INTER falticeni - Sportul Onești 12:0