Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Rapidul Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 14152
Rapidul `U` Craiova
old Tactiek 4-3-3 new1
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
34 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
44.2 gemiddelde waardering 42.6
very good Schieten very good
solid Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Galinho de bal. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu schiet op doel. Kofil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Iţic geeft een hoge lob. Kofil met een sublieme pass. Galinho kopt de bal weg. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruhroth met een snelle inworp. Szulakowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski geeft de bal voor. Daar is Purwadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. Kofil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Inworp. Purwadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Múmia geeft een lange en hoge pass. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - `U` Craiova 0:1

14e minuut.
Kofil trapt de bal weg. Iţic kopt de bal weg. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Kofil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapidul - `U` Craiova 1:1

16e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic passt de bal met de wreef. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski schiet op doel. Daar is Łątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kofil bokst de bal weg. Drăguloiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - `U` Craiova 2:1

18e minuut.
Klungelig pakt Múmia de bal. Múmia speelt de bal door. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Marcola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Sebes rent richting de bal. Ðức Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Purwadi kopt de bal weg. Kofil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Iţic geeft de bal voor. Sebes rent richting de bal. Ðức Kiên onderschept slim de pass. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski schiet op doel. Kofil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klein geeft de bal voor. Buitenspel voor Kostka. Goede buitenspelval van de verdediging. Królik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. Kofil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Galinho passt de bal zonder na te denken. Zovkić is nu in balbezit. Múmia begaat een overtreding. Múmia krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Iţic heeft problemen om de bal te vangen. Iţic passt de bal met de wreef. Szulakowski geeft een hoge lob. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Kofil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal met de wreef. Galinho geeft een hoge lob. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sebes geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szulakowski neemt de hoekschop. Ðức Kiên krijgt zijn hoofd ertegen. Kofil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - `U` Craiova 3:1

36e minuut.
Galinho passt de bal zonder na te denken. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên geeft een hoge lob. Paal! Drăguloiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Woś trapt de bal weg van het doel. Szulakowski met een sublieme pass. Iţic geeft de bal voor. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu schiet op doel. Kofil bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Iţic passt de bal zonder na te denken. Múmia rent richting de bal. Múmia geeft een hoge lob. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - `U` Craiova 3:2

44e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho passt de bal zonder na te denken. Łątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu onderschept slim de pass. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. Kofil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iţic heeft problemen om de bal te vangen. Iţic draait met de bal, schiet en ... Kofil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Galinho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drăguloiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 28%, `U` Craiova 72%.
Rapidul - `U` Craiova 3:2

47e minuut.
Iţic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Galinho de bal. Galinho geeft een lange en hoge pass. Ðức Kiên springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - `U` Craiova 4:2

49e minuut.
Múmia rent richting de bal. Galinho verovert de bal door een tackle van achteren. Galinho geeft de bal voor. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drăguloiu is nu in balbezit. Kofil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski passt de bal in één keer door. Iţic met een sublieme pass. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kofil met een harde bal richting middenveld. Iţic rent richting de bal. Iţic passt de bal met de wreef. Galinho rent richting de bal. Galinho geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ruhroth verovert de bal door een tackle van achteren. Ruhroth geeft een hoge lob. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Kofil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - `U` Craiova 5:2

59e minuut.
Klein passt de bal zonder na te denken. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski met een sublieme pass. Ðức Kiên heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Kofil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Szulakowski met een snelle inworp. Iţic geeft een hoge lob. Drăguloiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Szulakowski met een sublieme pass. Iţic met een sublieme pass. Woś rent richting de bal. Drăguloiu onderschept slim de pass. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - `U` Craiova 6:2

68e minuut.
Marcola speelt de bal door. Iţic kopt de bal weg. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zovkić verovert de bal door een tackle van achteren. Zovkić geeft een hoge lob. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - `U` Craiova 7:2

72e minuut.
Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica probeert naar een medespeler te passen. Zovkić is nu in balbezit. Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kostka is nu in balbezit. Kostka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - `U` Craiova 7:3

74e minuut.
Woś rent richting de bal. Woś geeft een lange en hoge pass. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski geeft een hoge lob. Galinho kopt de bal weg. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klein rent richting de bal. Klein geeft een lange en hoge pass. Kostka rent richting de bal. Kostka haalt uit met een fantastische trap. Marcola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - `U` Craiova 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 41%, `U` Craiova 59%.
Rapidul - `U` Craiova 7:4