Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: odette fc Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 12269
odette fc FC UNIREA
aparare2 Tactiek ttt1
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten solid
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk onderschept slim de pass. Bieniuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Marcos Rey de bal. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap. Florian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - FC UNIREA 0:1

11e minuut.
Zampa geeft een hoge lob. Filandr kopt de bal weg. Daar is Delić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Delić met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prodan met de inworp. Del Prate is nu in balbezit. Del Prate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Popovici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Letsholonyane de bal. Popovici maakt een afschuwelijke overtreding. Popovici krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Letsholonyane probeert naar een medespeler te passen. Bieniuk rent richting de bal. Bieniuk met een sublieme pass. Zampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampa draait met de bal, schiet en ... Florian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey onderschept slim de pass. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap. Florian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Delić passt de bal in één keer door. Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsholonyane geeft een hoge lob. Busco is nu in balbezit. Busco draait met de bal, schiet en ... Florian bokst de bal weg.

38e minuut.
Murgoci verovert de bal door een tackle van achteren. Murgoci met een sublieme pass. Bieniuk speelt de bal door. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Busco rent richting de bal. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Murgoci onderschept slim de pass. Murgoci passt de bal in één keer door. Alaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaroğlu geeft een hoge lob. Marcos Rey maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 69%, FC UNIREA 31%.
odette fc - FC UNIREA 0:1

46e minuut.
Rucăreanu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rucăreanu geeft een hoge lob. Gorgan speelt de bal door. Letsholonyane kopt de bal weg. Busco bereikt de bal nog maar net als eerste. Busco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk haalt uit met een fantastische trap. Turbuţan probeert de bal aan de voet te houden. Busco rent richting de bal. Busco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Busco rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Letsholonyane passt de bal in één keer door. Bieniuk is nu in balbezit. Bieniuk probeert naar een medespeler te passen. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Delić rent richting de bal. Zampa rent richting de bal. Zampa speelt de bal door. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bieniuk onderschept slim de pass. Bieniuk speelt de bal door. Turbuţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos Rey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 55%, FC UNIREA 45%.
odette fc - FC UNIREA 0:1