Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukiandrii Sportul Onești
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 33.4
weak Schieten solid
hopeless Passen adequate
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
Inworp. Rojas met een snelle inworp. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand passt de bal zonder na te denken. Dyguła geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Raican met een harde bal richting middenveld. Ferdinand kopt de bal weg. Gielens rent richting de bal. Gielens schiet op doel. Andreescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukiandrii - Sportul Onești 0:1

10e minuut.
Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyguła rent richting de bal. Dyguła speelt de bal door. Gielens rent richting de bal. Gielens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bowen kopt de bal weg. Dyguła rent richting de bal. Dyguła met een sublieme pass. Gielens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielens haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Trąbek met een snelle inworp. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft een lange en hoge pass. Alexa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dyguła geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Damião draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Raican de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rojas neemt de hoekschop. Gielens springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukiandrii - Sportul Onești 0:2

40e minuut.
Commerman rent richting de bal. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Commerman onderschept slim de pass. Commerman geeft een hoge lob. Damião maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukiandrii - Sportul Onești 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukiandrii 59%, Sportul Onești 41%.
Lukiandrii - Sportul Onești 0:3

48e minuut.
Cardei geeft de bal voor. Inworp. Rojas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyguła is nu in balbezit. Dyguła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Atanasiu rent richting de bal. Trąbek is nu in balbezit. Atanasiu onderschept slim de pass. Atanasiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ferdinand passt de bal in één keer door. Rojas rent richting de bal. Damião is nu in balbezit. Damião haalt uit met een fantastische trap. Andreescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukiandrii - Sportul Onești 0:4

57e minuut.
Daar is Tănăsoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyguła met een sublieme pass. Damião is nu in balbezit. Damião haalt uit met een fantastische trap. Andreescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gielens kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukiandrii - Sportul Onești 0:5

60e minuut.
Horvat geeft de bal voor. Ilovici is nu in balbezit. Ţigănaş begaat een overtreding. Ţigănaş krijgt een gele kaart. Ilovici raakt geblesseerd tijdens het duel. Gielens met een snel genomen vrije trap. Damião rent richting de bal. Damião schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Puchici rent richting de bal. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand passt de bal zonder na te denken. Gielens rent richting de bal. Gielens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Dyguła is nu in balbezit. Dyguła passt de bal met de wreef. Gielens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukiandrii - Sportul Onești 0:6

70e minuut.
Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica passt de bal zonder na te denken. Dyguła speelt de bal door. Daar is Gielens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gielens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukiandrii 61%, Sportul Onești 39%.
Lukiandrii - Sportul Onești 0:6