Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8808
`U` Craiova FC Olteanca
4-3-3 new1 Tactiek goo3
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
42.8 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
matig Verdedigen solide


15e minuut.
Rosa rent richting de bal. Rosa geeft een hoge lob. Buitenspel voor Kyriakoudis. Goede buitenspelval van de verdediging. Łątek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kostka maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Deeke rent richting de bal. Purwadi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deeke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dornelles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Deeke is nu in balbezit. Deeke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Deeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Purwadi de bal. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis haalt uit met een fantastische trap. Kofil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Grilo is nu in balbezit. Grilo passt de bal in één keer door. Łątek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyriakoudis is nu in balbezit. Kyriakoudis schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - FC Olteanca 0:1

44e minuut.
Amânar kan de bal niet met de borst controleren. Klein rent richting de bal. Klein geeft een lange en hoge pass. Dobranschi geeft een lange en hoge pass. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 40%, FC Olteanca 60%.
`U` Craiova - FC Olteanca 0:1

46e minuut.
Klein rent richting de bal. Kyriakoudis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łątek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dornelles met de inworp. Obeadă speelt de bal door. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeke is nu in balbezit. Deeke speelt de bal door. Kofil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dornelles geeft de bal voor. Grilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grilo passt de bal met de wreef. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dornelles rent richting de bal. Dornelles passt de bal in één keer door. Sebes verovert de bal door een tackle van achteren. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purwadi met een snelle inworp. Abd El-Khalek geeft een hoge lob. Deeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeke haalt uit met een fantastische trap. Kofil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sebes rent richting de bal. Grilo verovert de bal door een tackle van achteren. Grilo passt de bal met de wreef. Deeke is nu in balbezit. Deeke schiet op doel. Kofil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Obeadă passt de bal met de wreef. Múmia probeert naar een medespeler te passen. Kostka is nu in balbezit. Kostka draait met de bal, schiet en ... Makay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`U` Craiova - FC Olteanca 1:1

71e minuut.
Dornelles speelt de bal door. Kobs rent richting de bal. Kobs probeert naar een medespeler te passen. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Makay trapt de bal weg van het doel. Łątek kopt de bal weg. Dornelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dornelles de bal. Dornelles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dornelles neemt de hoekschop. Kyriakoudis maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Sebes de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Amânar neemt de hoekschop. Kofil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kyriakoudis heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Kyriakoudis is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Purwadi geeft een lange en hoge pass. Dornelles rent richting de bal. Dornelles probeert naar een medespeler te passen. Deeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gąsiorek geeft een hoge lob. Kobs probeert de bal met de borst te controleren. Kobs passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica draait met de bal, schiet en ... Makay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Inworp. Sebes met een snelle inworp. Kobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein rent richting de bal. Klein geeft de bal voor. Makay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Hollar kopt de bal weg. Kobs is nu in balbezit. Kobs passt de bal met de wreef. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka haalt uit met een fantastische trap. Makay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 54%, FC Olteanca 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`U` Craiova - FC Olteanca 1:1