Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: FC UNIREA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22154
FC UNIREA B & S
ttt1 Tactiek 5+2+3
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
44 gemiddelde waardering 58.6
adequate Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt Marcos Rey de bal. Josse onderschept slim de pass. Josse geeft de bal voor. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mak geeft een hoge lob. Daar is Staneković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaroğlu is nu in balbezit. Svrdlan onderschept slim de pass. Svrdlan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mak onderschept slim de pass. Mak passt de bal zonder na te denken. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş schiet op doel. Gorgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNIREA - B & S 0:1

41e minuut.
Bieniuk met een sublieme pass. de Goey heeft problemen om de bal te vangen. de Goey probeert naar een medespeler te passen. Mak geeft de bal voor. Kalem rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNIREA 63%, B & S 37%.
FC UNIREA - B & S 0:1

54e minuut.
Mak passt de bal met de wreef. Cornea geeft een lange en hoge pass. Svrdlan kopt de bal weg. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş haalt uit met een fantastische trap. Gorgan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Cracoş geeft een hoge lob. Ochs kopt de bal weg. Delić is nu in balbezit. Cracoş verovert de bal door een tackle van achteren. Cracoş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
de Goey passt de bal met de wreef. Mak is nu in balbezit. Mak passt de bal met de wreef. Kalem rent richting de bal. Kalem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cornea is nu in balbezit. Cornea geeft de bal voor. Cracoş is nu in balbezit. Cracoş draait met de bal, schiet en ... Gorgan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mak verovert de bal door een tackle van achteren. Mak met een sublieme pass. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş haalt uit met een fantastische trap. Gorgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mak rent richting de bal. Mak geeft een hoge lob. Daar is Ochs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svrdlan is nu in balbezit. Svrdlan schiet op doel. Gorgan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cracoş is nu in balbezit. Kalem is nu in balbezit. Kalem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNIREA - B & S 0:2

73e minuut.
Mak rent richting de bal. Mak geeft een hoge lob. Cracoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cracoş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zampa rent richting de bal. de Goey verovert de bal door een tackle van achteren. de Goey geeft een lange en hoge pass. Daar is Svrdlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svrdlan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mak kopt de bal weg. Klungelig pakt Bieniuk de bal. de Goey geeft een hoge lob. Svrdlan rent richting de bal. Svrdlan haalt uit met een fantastische trap. Gorgan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalem is nu in balbezit. Kalem draait met de bal, schiet en ... Gorgan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cracoş rent richting de bal. Cracoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNIREA - B & S 0:3

86e minuut.
Udreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udreanu met een sublieme pass. Delić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cracoş rent richting de bal. Cracoş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UNIREA - B & S 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UNIREA 63%, B & S 37%.
FC UNIREA - B & S 0:4