Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DORINACHE Kara Buzau
D 2 Tactiek Hhmm
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.1 gemiddelde waardering 54.8
formidable Schieten formidable
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Puchici passt de bal met de wreef. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović geeft de bal voor. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Sportillo verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Häny stond buitenspel. Talpăşan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pedroza kan de bal niet met de borst controleren. Omgiewicz onderschept slim de pass. Omgiewicz draait met de bal, schiet en ... Ruczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Häny kopt de bal weg. Taniukiewicz is nu in balbezit. Taniukiewicz geeft een lange en hoge pass. Lesme rent richting de bal. Lesme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bitang geeft de bal voor. Dolha geeft een hoge lob. Mâţea met een sublieme pass. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Talpăşan geeft een hoge lob. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sportillo verovert de bal door een tackle van achteren. Sportillo geeft een lange en hoge pass. Harabagiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Matović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matović passt de bal met de wreef. Lesme is nu in balbezit. Lesme schiet op doel. Ruczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pedroza kopt de bal weg. Bitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitar probeert naar een medespeler te passen. Caminoli rent richting de bal. Caminoli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zjača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Kara Buzau 0:1

28e minuut.
Mâţea rent richting de bal. Mâţea speelt de bal door. Niemyty heeft problemen om de bal te vangen. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sapena rent richting de bal. Bitar onderschept slim de pass. Bitar met een sublieme pass. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 53%, Kara Buzau 47%.
FC DORINACHE - Kara Buzau 0:1

47e minuut.
Dolha kopt de bal weg. Pedroza is nu in balbezit. Mâţea met een sublieme pass. Daar is Puchici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puchici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DORINACHE - Kara Buzau 1:1

57e minuut.
Pedroza geeft een hoge lob. Caminoli kopt de bal weg. Skrętkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Häny geeft een lange en hoge pass. Harabagiu krijgt zijn hoofd ertegen. Zjača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Mâţea rent richting de bal. Taniukiewicz onderschept slim de pass. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Kara Buzau 1:2

62e minuut.
Taniukiewicz passt de bal zonder na te denken. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea onderschept slim de pass. Mâţea geeft de bal voor. Häny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vidaurre met een sublieme pass. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mâţea. Mâţea krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Harabagiu kopt de bal weg. Häny rent richting de bal. Talpăşan begaat een overtreding. Talpăşan krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Taniukiewicz geeft een lange en hoge pass. Omgiewicz rent richting de bal. Pedroza verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroza geeft een lange en hoge pass. Harabagiu springt en kopt de bal. Zjača bokst de bal weg.

80e minuut.
Bitar probeert naar een medespeler te passen. Caminoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap. Zjača probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bitang geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemyty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caminoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Caminoli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Matović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bitar speelt de bal door. Matović geeft een lange en hoge pass. Lesme maakt een snoekduik en kopt de bal. Ruczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sportillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puchici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Matović probeert naar een medespeler te passen. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz draait met de bal, schiet en ... Ruczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DORINACHE - Kara Buzau 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 56%, Kara Buzau 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC DORINACHE - Kara Buzau 2:2