Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: ...Juve... Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21862
...Juve... Lukiandrii
juve 2,1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten matig
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk kopt de bal weg. Ziobro rent richting de bal. Ziobro draait met de bal, schiet en ... Andreescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Lukiandrii 1:0

6e minuut.
Chiţac speelt de bal door. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap. Andreescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Puchici geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţac met de inworp. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Ziobro maakt een snoekduik en kopt de bal. Andreescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Vlăsceanu speelt de bal door. Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro passt de bal in één keer door. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ziobro de bal. Ziobro haalt uit met een fantastische trap. Andreescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Lukiandrii 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Buhănescu de bal. Raţă met een sublieme pass. Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Lukiandrii 3:0

17e minuut.
Atanasiu passt de bal in één keer door. Inworp. Chiţac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raţă is nu in balbezit. Raţă passt de bal met de wreef. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vlăsceanu passt de bal zonder na te denken. Wakulczyk is nu in balbezit. Puchici is nu in balbezit. Ziobro rent richting de bal. Ziobro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chiţac speelt de bal door. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Ziobro speelt de bal door. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk schiet op doel. Andreescu bokst de bal weg.

28e minuut.
Alexa controleert de bal met de borst. Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac met een sublieme pass. Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Klungelig pakt Nuolioja de bal. Nuolioja geeft een hoge lob. Daar is Raican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Lukiandrii 4:0

36e minuut.
Ziobro met een sublieme pass. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk passt de bal zonder na te denken. Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Lukiandrii 5:0

37e minuut.
Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă is nu in balbezit. Raţă passt de bal zonder na te denken. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro haalt uit met een fantastische trap. Andreescu bokst de bal weg. Klungelig pakt Raican de bal. Andreescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 20%, Lukiandrii 80%.
...Juve... - Lukiandrii 5:0

46e minuut.
Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat met een sublieme pass. Ziobro is nu in balbezit. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wakulczyk passt de bal zonder na te denken. Alexa met een sublieme pass. Cardei is nu in balbezit. Wakulczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Andreescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Chiţac met een sublieme pass. Ziobro is nu in balbezit. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk draait met de bal, schiet en ... Andreescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Lukiandrii 6:0

62e minuut.
Buhănescu probeert naar een medespeler te passen. Vlăsceanu met een snel genomen vrije trap. Daar is Wakulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziobro rent richting de bal. Ziobro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cardei de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Puchici rent richting de bal. Raţă verovert de bal door een tackle van achteren. Raţă speelt de bal door. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Bobola met de inworp. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - Lukiandrii 7:0

74e minuut.
Raican geeft een lange en hoge pass. Raţă geeft de bal voor. Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro rent richting de bal. Ziobro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cardei met een harde bal richting middenveld. Vlăsceanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Wakulczyk de bal. Ziobro is nu in balbezit. Ziobro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 20%, Lukiandrii 80%.
...Juve... - Lukiandrii 7:0