Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportul Onești Rapidul
532 Tactiek old
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 53
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 42
adequate Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Klungelig pakt Ferdinand de bal. Galinho rent richting de bal. Galinho passt de bal zonder na te denken. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Ðức Kiên de bal. Ðức Kiên speelt de bal door. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:1

7e minuut.
Galinho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iţic de bal. Iţic passt de bal met de wreef. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:2

8e minuut.
Dyguła speelt de bal door. Gielens bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Galinho probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu passt de bal in één keer door. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:3

13e minuut.
Ruhroth is nu in balbezit. Ruhroth geeft een hoge lob. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên schiet op doel. Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:4

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowen met de inworp. Iţic met een sublieme pass. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Iţic kopt de bal weg. Drăguloiu rent richting de bal. Ciuchiţă maakt een afschuwelijke overtreding. Drăguloiu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galinho neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:5

25e minuut.
Sucală geeft een hoge lob. Inworp. Galinho met de inworp. Iţic geeft een lange en hoge pass. Drăguloiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Agăfiţei trapt de bal weg van het doel. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên passt de bal met de wreef. Drăguloiu probeert de bal met de borst te controleren. Drăguloiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ðức Kiên heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Kiên geeft een lange en hoge pass. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:6

29e minuut.
Ferdinand passt de bal in één keer door. Szulakowski met een sublieme pass. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:7

31e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski passt de bal met de wreef. Iţic speelt de bal door. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Agăfiţei probeert naar een medespeler te passen. Iţic kopt de bal weg. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Drăguloiu kopt de bal weg. Ðức Kiên rent richting de bal. Sucală legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ðức Kiên is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iţic legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:8

38e minuut.
Dyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic onderschept slim de pass. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:9

40e minuut.
Ðức Kiên rent richting de bal. Iţic is nu in balbezit. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên schiet op doel. Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:10

41e minuut.
Agăfiţei met een harde bal richting middenveld. Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal met de wreef. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei bokst de bal weg. Daar is Ciuchiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:11

43e minuut.
Trąbek rent richting de bal. Trąbek geeft een hoge lob. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ferdinand trapt de bal weg. Iţic kopt de bal weg. Galinho probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Onești 87%, Rapidul 13%.
Sportul Onești - Rapidul 0:11

46e minuut.
Klungelig pakt Ðức Kiên de bal. Ðức Kiên passt de bal met de wreef. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. Sucală probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ferdinand speelt de bal door. Iţic met een sublieme pass. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu schiet op doel. Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:12

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciuchiţă de bal onder controle te krijgen. Iţic rent richting de bal. Iţic passt de bal zonder na te denken. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Galinho passt de bal zonder na te denken. Iţic speelt de bal door. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:13

55e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sucală de bal onder controle te krijgen. Szulakowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Agăfiţei trapt de bal weg van het doel. Iţic kopt de bal weg. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:14

58e minuut.
Trąbek geeft de bal voor. Inworp. Szulakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iţic is nu in balbezit. Iţic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:15

59e minuut.
Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovkić onderschept slim de pass. Zovkić geeft een hoge lob. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei bokst de bal weg.

60e minuut.
Gielens kopt de bal weg. Szulakowski met een sublieme pass. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:16

62e minuut.
Klungelig pakt Ðức Kiên de bal. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ðức Kiên de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:17

62e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Ferdinand kan de bal niet met de borst controleren. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:18

74e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drăguloiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drăguloiu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Agăfiţei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ciuchiţă kopt de bal weg. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu passt de bal zonder na te denken. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:19

82e minuut.
Szulakowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Drăguloiu de bal. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Agăfiţei bokst de bal weg. Drăguloiu heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:20

84e minuut.
Iţic passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szulakowski de bal. Szulakowski passt de bal in één keer door. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bowen kan de bal niet met de borst controleren. Galinho met een sublieme pass. Iţic met een sublieme pass. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Agăfiţei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski passt de bal met de wreef. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Galinho passt de bal zonder na te denken. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu passt de bal in één keer door. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Onești - Rapidul 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Onești 77%, Rapidul 23%.
Sportul Onești - Rapidul 0:21