Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7765
`U` Craiova INTER falticeni
4-3-3 new1 Tactiek men
45% Balbezit 55%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 43.2
formidabel Schieten uitstekend
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Woś is nu in balbezit. Belea verovert de bal door een tackle van achteren. Purwadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea is nu in balbezit. Belea schiet op doel. Kofil bokst de bal weg.

2e minuut.
Crăciunescu met de inworp. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertarelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bertarelli geeft de bal voor. Buleatã springt en kopt de bal. Kofil bokst de bal weg.

9e minuut.
Woś geeft een hoge lob. Kostka probeert de bal aan de voet te houden. Kłopot onderschept slim de pass. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Bruzzi bokst de bal weg. Kostka rent richting de bal. Kostka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - INTER falticeni 1:0

19e minuut.
Pielecha probeert naar een medespeler te passen. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunescu passt de bal zonder na te denken. Buleatã rent richting de bal. Buleatã draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Klein onderschept slim de pass. Klein probeert naar een medespeler te passen. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã probeert naar een medespeler te passen. Múmia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rareşoaica rent richting de bal. Boldurescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rareşoaica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rareşoaica legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bruzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - INTER falticeni 2:0

38e minuut.
Woś passt de bal in één keer door. Múmia met een sublieme pass. Kłopot speelt de bal door. Kostka is nu in balbezit. Kłopot onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobs passt de bal met de wreef. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica haalt uit met een fantastische trap. Bruzzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - INTER falticeni 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 46%, INTER falticeni 54%.
`U` Craiova - INTER falticeni 3:0

53e minuut.
Klein rent richting de bal. Klein met een sublieme pass. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica haalt uit met een fantastische trap. Bruzzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - INTER falticeni 4:0

58e minuut.
Klungelig pakt Purwadi de bal. Purwadi geeft de bal voor. Daar is Belea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belea schiet op doel. Kofil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - INTER falticeni 4:1

61e minuut.
Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein geeft de bal voor. Daar is Kłopot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Belea met een sublieme pass. Buleatã is nu in balbezit. Buleatã schiet op doel. Łątek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - INTER falticeni 4:2

69e minuut.
Crăciunescu passt de bal in één keer door. Kofil speelt de bal door. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Bruzzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - INTER falticeni 5:2

71e minuut.
Pielecha met een snelle inworp. Bertarelli probeert naar een medespeler te passen. Buleatã bereikt de bal nog maar net als eerste. Buleatã schiet op doel. Kofil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - INTER falticeni 5:3

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăciunescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klein geeft een lange en hoge pass. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Kostka is nu in balbezit. Kłopot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kostka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobranschi neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - INTER falticeni 6:3

86e minuut.
Kobs is nu in balbezit. Kobs geeft een lange en hoge pass. Daar is Codrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica schiet op doel. Bruzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kostka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rareşoaica rent richting de bal. Codrescu onderschept slim de pass. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Buleatã passt de bal met de wreef. Belea rent richting de bal. Belea passt de bal met de wreef. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 33%, INTER falticeni 67%.
`U` Craiova - INTER falticeni 6:3