Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Ion Oblemenco
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13723
`U` Craiova Kara Buzau
4-3-3 new1 Tactiek Hhmm
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
40.6 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Mâţea probeert naar een medespeler te passen. Niemyty rent richting de bal. Niemyty geeft een lange en hoge pass. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Purwadi geeft de bal voor. Sportillo kopt de bal weg. Woś heeft problemen om de bal te vangen. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Buitenspel voor Rareşoaica. Goede buitenspelval van de verdediging. Pedroza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Purwadi onderschept slim de pass. Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu draait met de bal, schiet en ... Kofil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 0:1

8e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka verovert de bal door een tackle van achteren. Kostka probeert naar een medespeler te passen. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Caminoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitar geeft de bal voor. Harabagiu krijgt zijn hoofd ertegen. Kofil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 0:2

17e minuut.
Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś rent richting de bal. Harabagiu onderschept slim de pass. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap. Kofil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 0:3

19e minuut.
Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu passt de bal in één keer door. Bitar met een sublieme pass. Caminoli is nu in balbezit. Caminoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sportillo kopt de bal weg. Daar is Harabagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu onderschept slim de pass. Harabagiu schiet op doel. Kofil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Häny neemt de hoekschop. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu schiet op doel. Kofil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 0:4

23e minuut.
Caminoli probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Kobs met een snelle inworp. Klein controleert de bal met de borst. Klein geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Woś geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Häny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty geeft de bal voor. Kofil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Łątek probeert de bal aan de voet te houden. Kofil probeert naar een medespeler te passen. Rareşoaica kopt de bal weg. Kostka rent richting de bal. Kostka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobs geeft een lange en hoge pass. Daar is Múmia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi schiet op doel. Ruczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Múmia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kobs met een sublieme pass. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 1:4

39e minuut.
Niemyty met een snelle inworp. Häny is nu in balbezit. Häny geeft een lange en hoge pass. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 1:5

42e minuut.
Sebes onderschept slim de pass. Sebes geeft een lange en hoge pass. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka draait met de bal, schiet en ... Ruczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 58%, Kara Buzau 42%.
`U` Craiova - Kara Buzau 1:5

46e minuut.
Múmia onderschept slim de pass. Múmia passt de bal in één keer door. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Harabagiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 1:6

52e minuut.
Bitar is nu in balbezit. Bitar passt de bal met de wreef. Daar is Łątek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu schiet op doel. Kofil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitar passt de bal met de wreef. Daar is Harabagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap. Woś probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Purwadi onderschept slim de pass. Purwadi geeft een hoge lob. Pedroza is nu in balbezit. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica schiet op doel. Ruczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sebes onderschept slim de pass. Sebes geeft een lange en hoge pass. Pedroza kopt de bal weg. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bitar passt de bal met de wreef. Caminoli rent richting de bal. Caminoli geeft de bal voor. Harabagiu rent richting de bal. Harabagiu schiet op doel. Kofil bokst de bal weg. Häny is nu in balbezit. Häny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 1:7

73e minuut.
Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea geeft een hoge lob. Harabagiu is nu in balbezit. Harabagiu schiet op doel. Kofil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 1:8

75e minuut.
Klein is nu in balbezit. Klein geeft een lange en hoge pass. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. Ruczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka draait met de bal, schiet en ... Ruczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pedroza onderschept slim de pass. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 2:8

78e minuut.
Bitar rent richting de bal. Bitar passt de bal in één keer door. Woś is nu in balbezit. Harabagiu onderschept slim de pass. Harabagiu schiet op doel. Kofil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Rareşoaica geeft de bal voor. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha onderschept slim de pass. Kostka onderschept slim de pass. Kostka haalt uit met een fantastische trap. Ruczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Häny bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwadi onderschept slim de pass. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Häny rent richting de bal. Häny geeft een hoge lob. Kofil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Harabagiu stond buitenspel. Purwadi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dobranschi rent richting de bal. Dobranschi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Kara Buzau 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 51%, Kara Buzau 49%.
`U` Craiova - Kara Buzau 3:8