Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: LIBERTY STADION
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 47990
FC.LIBERTY FC Cocs
atac ilie Tactiek fp
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


11e minuut.
Cantù met een sublieme pass. Makovec met een sublieme pass. Schwarz is nu in balbezit. Ben Barek onderschept slim de pass. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap. Dubina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cantù geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pancu kan de bal niet met de borst controleren. Onanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Əcəmi geeft een lange en hoge pass. Grigor rent richting de bal. López maakt een afschuwelijke overtreding. López krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Grigor de bal onder controle te krijgen. Onanyan is nu in balbezit. Onanyan speelt de bal door. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Makovec onderschept slim de pass. Makovec passt de bal met de wreef. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù geeft een lange en hoge pass. Ben Barek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.LIBERTY 58%, FC Cocs 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.LIBERTY - FC Cocs 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López met een snelle inworp. Makovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovec geeft de bal voor. Ben Barek springt en kopt de bal. Dubina bokst de bal weg.

54e minuut.
Daar is Ferrillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrillo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferrillo krijgt een gele kaart. Ben Barek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makovec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ben Barek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Boc geeft een lange en hoge pass. Dănceanu kopt de bal weg. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu haalt uit met een fantastische trap. Terodde werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makovec rent richting de bal. Makovec passt de bal in één keer door. Onanyan rent richting de bal. Onanyan schiet op doel. Dubina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Inworp. Grigor met de inworp. Cristache speelt de bal door. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.LIBERTY 70%, FC Cocs 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC.LIBERTY - FC Cocs 0:0