Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: FC Bum Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 15249
FC Bum U.C.M Resita
refacuta st Tactiek cosma16
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 32
7 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
43.5 gemiddelde waardering 62.8
matig Schieten wonderbaarlijk
goed Passen solide
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Larrota kopt de bal weg. Klungelig pakt Toscani de bal. Toscani probeert naar een medespeler te passen. Moro is nu in balbezit. Moro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles verovert de bal door een tackle van achteren. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Budzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - U.C.M Resita 0:1

15e minuut.
Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Larrota is nu in balbezit. Larrota geeft de bal voor. Moro rent richting de bal. Moro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Noto met een sublieme pass. Burczyński kopt de bal weg. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro is nu in balbezit. Moro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Moine geeft een lange en hoge pass. Chwietkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Burczyński is nu in balbezit. Aviles rent richting de bal. Aviles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Budzyński trapt de bal weg. Toscani kopt de bal weg. Aviles rent richting de bal. Aviles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Toscani rent richting de bal. Toscani geeft de bal voor. Aviles kopt de bal weg. Burczyński is nu in balbezit. Burczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Moine verovert de bal door een tackle van achteren. Moine probeert naar een medespeler te passen. Moro is nu in balbezit. Moro geeft de bal voor. Aviles krijgt zijn hoofd ertegen. Budzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Vargalui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moine met de inworp. Moro is nu in balbezit. Moro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hasu trapt de bal weg van het doel. Larrota kopt de bal weg. Daar is Burczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Budzyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - U.C.M Resita 0:2

38e minuut.
Toscani geeft een hoge lob. Aviles kopt de bal weg. Moro rent richting de bal. Moro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - U.C.M Resita 0:3

40e minuut.
Hâmpu geeft de bal voor. Gabriel met een sublieme pass. Toscani geeft de bal voor. Aviles is nu in balbezit. Aviles draait met de bal, schiet en ... Budzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles rent richting de bal. Agăfiţei rent richting de bal. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Larrota probeert naar een medespeler te passen. Burczyński is nu in balbezit. Vargalui begaat een overtreding. Burczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aviles komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Budzyński met een harde bal richting middenveld. Moine kopt de bal weg. Moro is nu in balbezit. Moro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 72%, U.C.M Resita 28%.
FC Bum - U.C.M Resita 0:3

46e minuut.
Gombrowicz komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Toscani bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani geeft een lange en hoge pass. Aviles is nu in balbezit. Aviles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bum - U.C.M Resita 0:4

48e minuut.
Ferrer speelt de bal door. Klungelig pakt Doboş de bal. Aviles verovert de bal door een tackle van achteren. Aviles haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz bokst de bal weg.

51e minuut.
Toscani met een sublieme pass. Moro heeft problemen om de bal te vangen. Hasu rent richting de bal. Moro verovert de bal door een tackle van achteren. Moro draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Larrota rent richting de bal. Larrota probeert naar een medespeler te passen. Moine speelt de bal door. Aviles is nu in balbezit. Aviles draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz bokst de bal weg.

66e minuut.
Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscani verovert de bal door een tackle van achteren. Toscani probeert naar een medespeler te passen. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz bokst de bal weg. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Agăfiţei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aviles neemt zijn aanloop. Gombrowicz bokst de bal weg. Paal!

69e minuut.
Debono speelt de bal door. Moine rent richting de bal. Moine passt de bal met de wreef. Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Moine passt de bal met de wreef. Moro rent richting de bal. Moro passt de bal zonder na te denken. Aviles rent richting de bal. Aviles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hâmpu de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Achim komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ferrer is nu in balbezit. Luntraru is nu in balbezit. Ferrer maakt een afschuwelijke overtreding. Ferrer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Kovařovic passt de bal in één keer door. Moine is nu in balbezit. Moine geeft een hoge lob. Achim rent richting de bal. Achim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Achim draait met de bal, schiet en ... Kubančík probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Larrota geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moro geeft een hoge lob. Gombrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubančík rent richting de bal. Moro onderschept slim de pass. Moro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vargalui de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bum 78%, U.C.M Resita 22%.
FC Bum - U.C.M Resita 0:4