Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: FC Bic Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 36393
FC Bic FC Cocs
352 Tactiek fp
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 53.5
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Varela is nu in balbezit. Varela geeft een hoge lob. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu geeft de bal voor. Gysels springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bahr heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Despaigne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Despaigne geeft de bal voor. Gysels krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - FC Cocs 1:0

11e minuut.
Suvajdžić kopt de bal weg. Bahr is nu in balbezit. Gysels verovert de bal door een tackle van achteren. Gysels draait met de bal, schiet en ... Terodde maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Despaigne probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Suvajdžić is nu in balbezit. Suvajdžić haalt uit met een fantastische trap. Terodde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Makovec rent richting de bal. Makovec geeft een lange en hoge pass. Onanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanyan haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bic - FC Cocs 1:1

26e minuut.
Tossier speelt de bal door. Suvajdžić rent richting de bal. Suvajdžić passt de bal in één keer door. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bahr kopt de bal weg. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibáñez speelt de bal door. Gysels is nu in balbezit. Gysels draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López. Despaigne raakt geblesseerd tijdens het duel. Despaigne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gysels kopt de bal weg. Suvajdžić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - FC Cocs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 42%, FC Cocs 58%.
FC Bic - FC Cocs 2:1

47e minuut.
Ibáñez passt de bal in één keer door. Gysels is nu in balbezit. Gysels passt de bal in één keer door. Varela geeft een lange en hoge pass. Suvajdžić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Despaigne met een sublieme pass. Ibáñez is nu in balbezit. Bahr onderschept slim de pass. Gysels verovert de bal door een tackle van achteren. Gysels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ivancioiu probeert naar een medespeler te passen. Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thành Ðạt. Thành Ðạt krijgt een gele kaart. Suvajdžić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tossier met een snel genomen vrije trap. Gysels springt en kopt de bal. Terodde werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - FC Cocs 3:1

58e minuut.
Əcəmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić onderschept slim de pass. Suvajdžić speelt de bal door. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Gysels is nu in balbezit. Gysels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - FC Cocs 4:1

64e minuut.
Ben Barek is nu in balbezit. Piekutowski met een sublieme pass. Ibáñez kopt de bal weg. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Osiatyński geeft een lange en hoge pass. Onanyan kopt de bal weg. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek draait met de bal, schiet en ... Piekutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - FC Cocs 4:2

75e minuut.
Cantù kopt de bal weg. Makovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Makovec speelt de bal door. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Suvajdžić speelt de bal door. Gysels heeft problemen om de bal te vangen. Əcəmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gysels roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gysels kan niet meer verder spelen. Nicula komt het veld opgelopen. Tossier wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Suvajdžić passt de bal met de wreef. Nicula is nu in balbezit. Bahr is nu in balbezit. Nicula onderschept slim de pass. Nicula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Grulski verovert de bal door een tackle van achteren. Grulski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantù zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Makovec geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 40%, FC Cocs 60%.
FC Bic - FC Cocs 4:2