Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FaannnyyyyTeam FC.LIBERTY
442 Tactiek atac ilie
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 52.5
excellent Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Kluczyński schiet op doel. Oktar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Presser neemt de hoekschop. Kluczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Dubina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim verovert de bal door een tackle van achteren. Achim passt de bal in één keer door. Kluczyński rent richting de bal. Kluczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Presser geeft de bal voor. Klungelig pakt Achim de bal. Achim met een sublieme pass. Daar is Kluczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluczyński schiet op doel. Dubina bokst de bal weg.

28e minuut.
Grigor onderschept slim de pass. Wilkojański verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkojański speelt de bal door. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache geeft een hoge lob. Kluczyński kopt de bal weg. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Prunea kopt de bal weg. Kluczyński controleert de bal met de borst. Tache is nu in balbezit. Tache geeft een hoge lob. Achim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FaannnyyyyTeam - FC.LIBERTY 1:0

43e minuut.
Presser kopt de bal weg. Achim rent richting de bal. Met opzet legt Grigor zijn tegenspeler op de grond. Grigor krijgt een gele kaart. Achim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Presser geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaannnyyyyTeam 29%, FC.LIBERTY 71%.
FaannnyyyyTeam - FC.LIBERTY 1:0

46e minuut.
de Faria komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wilkojański passt de bal in één keer door. Presser heeft problemen om de bal te vangen. Presser passt de bal in één keer door. Daar is de Faria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Faria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Wilkojański probeert naar een medespeler te passen. Achim is nu in balbezit. Buhănescu maakt een afschuwelijke overtreding. Buhănescu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luque komt het veld opgelopen. Morozowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peigneur geeft een hoge lob. de Faria rent richting de bal. de Faria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pancu is nu in balbezit. Presser onderschept slim de pass. Presser passt de bal met de wreef. Luque heeft problemen om de bal te vangen. Luque draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque passt de bal in één keer door. de Faria bereikt de bal nog maar net als eerste. de Faria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FaannnyyyyTeam 32%, FC.LIBERTY 68%.
FaannnyyyyTeam - FC.LIBERTY 1:0