Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: fc recolta Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32244
fc recolta U.C.M Resita
m Tactiek cosma16
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 61.6
excellent Schieten outstanding
good Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Achim geeft een hoge lob. Puchici kopt de bal weg. Inworp. Larrota met een snelle inworp. Burczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Olăroiu passt de bal zonder na te denken. Iscru is nu in balbezit. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriel passt de bal met de wreef. Achim geeft een hoge lob. Mitrana bokst de bal weg.

16e minuut.
Olăroiu is nu in balbezit. Achim verovert de bal door een tackle van achteren. Achim geeft een hoge lob. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Moine verovert de bal door een tackle van achteren. Moine met een sublieme pass. Burczyński rent richting de bal. Larrota geeft de bal voor. Aviles maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitrana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Larrota rent richting de bal. Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian passt de bal zonder na te denken. Lord rent richting de bal. Lord draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Noto trapt de bal weg. Necula kan de bal niet met de borst controleren. Aviles rent richting de bal. Aviles passt de bal in één keer door. Burczyński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - U.C.M Resita 0:1

30e minuut.
Moine met een sublieme pass. Kovařovic probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles verovert de bal door een tackle van achteren. Aviles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moro rent richting de bal. Moro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - U.C.M Resita 0:2

44e minuut.
Doboş probeert naar een medespeler te passen. Moro met een sublieme pass. Aviles is nu in balbezit. Aviles haalt uit met een fantastische trap. Mitrana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - U.C.M Resita 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 61%, U.C.M Resita 39%.
fc recolta - U.C.M Resita 0:3

49e minuut.
Gherea passt de bal met de wreef. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru passt de bal in één keer door. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - U.C.M Resita 1:3

56e minuut.
Larrota rent richting de bal. Larrota geeft een hoge lob. Aviles is nu in balbezit. Aviles schiet op doel. Moro probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. Noto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc recolta - U.C.M Resita 2:3

66e minuut.
Inworp. Adrian met een snelle inworp. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc recolta - U.C.M Resita 3:3

70e minuut.
Achim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gherea. Achim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aviles zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Larrota bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński rent richting de bal. Burczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Burczyński rent richting de bal. Larrota is nu in balbezit. Larrota geeft een hoge lob. Moro rent richting de bal. Moro haalt uit met een fantastische trap. Mitrana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Kovařovic de bal onder controle te krijgen. Adrian rent richting de bal. Larrota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Larrota krijgt een gele kaart. Adrian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Necula met een snel genomen vrije trap. Lord maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gherea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gabriel de bal onder controle te krijgen. Iscru rent richting de bal. Iscru haalt uit met een fantastische trap. Gabriel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Olăroiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iscru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iscru speelt de bal door. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Iscru de bal onder controle te krijgen. Moine rent richting de bal. Moine geeft een lange en hoge pass. Burczyński rent richting de bal. Burczyński draait met de bal, schiet en ... Mitrana bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Olăroiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selezeanu is nu in balbezit. Burczyński begaat een overtreding. Burczyński krijgt een gele kaart. Selezeanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitrana met een snel genomen vrije trap. Lord kopt de bal weg. Klungelig pakt Iscru de bal. Iscru haalt uit met een fantastische trap. Noto bokst de bal weg.

83e minuut.
Inworp. Olăroiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherea rent richting de bal. Gherea geeft een lange en hoge pass. Lord krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc recolta 43%, U.C.M Resita 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc recolta - U.C.M Resita 3:3