Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dacia Oradea Sarmizegetusa Regia
541 Tactiek In stil italian
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 39.3
solide Schieten redelijk
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Naguisa rent richting de bal. Nordmann verovert de bal door een tackle van achteren. Nordmann passt de bal zonder na te denken. Aston heeft problemen om de bal te vangen. Aston haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Naguisa met een snelle inworp. Daar is Cărăruş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nordmann. Cărăruş raakt geblesseerd tijdens het duel. Naguisa wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bunghez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghez geeft een lange en hoge pass. Aston rent richting de bal. Aston schiet op doel. Kasimatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dacia Oradea - Sarmizegetusa Regia 1:0

38e minuut.
Hasan controleert de bal met de borst. Aston bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan begaat een overtreding. Hasan krijgt een gele kaart. Aston raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aston neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Bullo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dacia Oradea - Sarmizegetusa Regia 2:0

41e minuut.
Zátrok rent richting de bal. Naguisa onderschept slim de pass. Naguisa geeft een lange en hoge pass. Cărăruş heeft problemen om de bal te vangen. Cărăruş schiet op doel. Hwan-Yong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Nordmann probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bojin zal de hoekschop nemen. Cărăruş is nu in balbezit. Cărăruş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hwan-Yong trapt de bal weg van het doel. Naguisa kopt de bal weg. Daar is Onciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piar is nu in balbezit. Piar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dacia Oradea 56%, Sarmizegetusa Regia 44%.
Fc Dacia Oradea - Sarmizegetusa Regia 2:0

51e minuut.
Zygert geeft een lange en hoge pass. Daar is Aston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunghez is nu in balbezit. Aston onderschept slim de pass. Aston haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies geeft een lange en hoge pass. Cărăruş rent richting de bal. Cărăruş haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Yong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Onciu is nu in balbezit. Onciu geeft een lange en hoge pass. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston onderschept slim de pass. Aston haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dacia Oradea - Sarmizegetusa Regia 3:0

70e minuut.
Bojin probeert naar een medespeler te passen. Piar is nu in balbezit. Piar passt de bal in één keer door. Cărăruş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărăruş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Butter bereikt de bal nog maar net als eerste. Naguisa onderschept slim de pass. Naguisa probeert naar een medespeler te passen. Cărăruş rent richting de bal. Cărăruş schiet op doel. Hwan-Yong bokst de bal weg. Piar rent richting de bal. Piar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dacia Oradea - Sarmizegetusa Regia 3:1

85e minuut.
Davies raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tolomac komt het veld opgelopen. Hâldan met de inworp. Naguisa is nu in balbezit. Naguisa geeft de bal voor. Piar maakt een snoekduik en kopt de bal. Hwan-Yong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dacia Oradea 58%, Sarmizegetusa Regia 42%.
Fc Dacia Oradea - Sarmizegetusa Regia 3:1