Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: Vraja Marii
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21282
A.C.S.S. Callatis Mangalia Red Team 76
4-3-1-2 Tactiek red 2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


20e minuut.
Levinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinder probeert naar een medespeler te passen. Argarate rent richting de bal. Argarate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.S.S. Callatis Mangalia - Red Team 76 0:1

36e minuut.
Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu rent richting de bal. Scânteianu met een sublieme pass. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Menegardo probeert naar een medespeler te passen. Pavićević is nu in balbezit. Pavićević speelt de bal door. Kalezić rent richting de bal. Kalezić schiet op doel. Velican bokst de bal weg. Argarate rent richting de bal. Argarate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.S.S. Callatis Mangalia - Red Team 76 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.S.S. Callatis Mangalia 47%, Red Team 76 53%.
A.C.S.S. Callatis Mangalia - Red Team 76 0:2

46e minuut.
Minciună komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Scânteianu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menegardo. Menegardo krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Apostu geeft de bal voor. Klungelig pakt Vesik de bal. Vesik passt de bal met de wreef. Kalezić rent richting de bal. Kalezić draait met de bal, schiet en ... Minciună verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Argarate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Argarate verovert de bal door een tackle van achteren. Argarate schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.S.S. Callatis Mangalia - Red Team 76 0:3

65e minuut.
Kalezić kopt de bal weg. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă met een sublieme pass. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Diaconeasa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Clondescu de bal onder controle te krijgen. Argarate is nu in balbezit. Argarate schiet op doel. Minciună maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.S.S. Callatis Mangalia - Red Team 76 0:4

83e minuut.
Rednic rent richting de bal. Levinder rent richting de bal. Rednic verovert de bal door een tackle van achteren. Rednic geeft een lange en hoge pass. Drăguloiu springt en kopt de bal. Carragher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Micu is nu in balbezit. Micu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.S.S. Callatis Mangalia - Red Team 76 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.S.S. Callatis Mangalia 62%, Red Team 76 38%.
A.C.S.S. Callatis Mangalia - Red Team 76 1:4