Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Team 76 FC Bum
red 2 Tactiek refacuta st
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 45.6
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen solide
goed Verdedigen redelijk


15e minuut.
Hasu geeft de bal voor. Inworp. Sopârlă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pietrek rent richting de bal. Pietrek passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hoo kopt de bal weg. Sopârlă is nu in balbezit. Sopârlă geeft een lange en hoge pass. Argarate rent richting de bal. Argarate draait met de bal, schiet en ... Budzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Argarate onderschept slim de pass. Argarate passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pietrek de bal. Argarate rent richting de bal. Argarate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Debono probeert naar een medespeler te passen. Levinder is nu in balbezit. Doboş verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş haalt uit met een fantastische trap. Carragher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Bertolaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwietkiewicz begaat een overtreding. Bertolaia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Ramos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kalezić krijgt zijn hoofd ertegen. Budzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - FC Bum 1:0

40e minuut.
Hoo verovert de bal door een tackle van achteren. Hoo probeert naar een medespeler te passen. Vargalui is nu in balbezit. Argarate verovert de bal door een tackle van achteren. Argarate haalt uit met een fantastische trap. Budzyński bokst de bal weg.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiculiţă met de inworp. Pietrek geeft de bal voor. Argarate heeft problemen om de bal te vangen. Argarate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Gombrowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Team 76 36%, FC Bum 64%.
Red Team 76 - FC Bum 1:0

48e minuut.
Sayyar geeft een hoge lob. Daar is Argarate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argarate passt de bal zonder na te denken. Bertolaia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertolaia geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Agăfiţei geeft de bal voor. Inworp. Bertolaia met een snelle inworp. Argarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Argarate geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Levinder probeert naar een medespeler te passen. Sopârlă rent richting de bal. Sopârlă speelt de bal door. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
López Ramos passt de bal zonder na te denken. Argarate probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Agăfiţei de bal onder controle te krijgen. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vargalui rent richting de bal. Vargalui passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Agăfiţei de bal. Argarate rent richting de bal. Argarate schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - FC Bum 2:0

85e minuut.
Sopârlă heeft problemen om de bal te vangen. Sopârlă geeft een hoge lob. Vargalui kopt de bal weg. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek draait met de bal, schiet en ... Gombrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalezić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Menegardo heeft problemen om de bal te vangen. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos met een sublieme pass. Argarate is nu in balbezit. Argarate haalt uit met een fantastische trap. Gombrowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Team 76 32%, FC Bum 68%.
Red Team 76 - FC Bum 2:0