Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cocs Sarmizegetusa Regia
fp Tactiek In stil italian
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 39.4
very good Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


5e minuut.
Bojin met de inworp. Makovec rent richting de bal. Makovec passt de bal zonder na te denken. Daar is Naguisa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naguisa geeft een hoge lob. Terodde verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kasimatis niet meer kan verder spelen. Breahna komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Daar is Onanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sa`adon bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Onanyan haalt uit met een fantastische trap. Breahna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Sarmizegetusa Regia 1:0

25e minuut.
Cantù rent richting de bal. Cantù geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Davies de bal. Onanyan is nu in balbezit. Onanyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Douis probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Davies de bal onder controle te krijgen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een hoge lob. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Sarmizegetusa Regia 2:0

39e minuut.
Naguisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Onanyan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Covileac. Covileac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cocs 36%, Sarmizegetusa Regia 64%.
FC Cocs - Sarmizegetusa Regia 2:0

71e minuut.
Daar is Cantù, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantù speelt de bal door. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cocs - Sarmizegetusa Regia 3:0

77e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Thành Ðạt met een sublieme pass. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozenblat rent richting de bal. Rozenblat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Naguisa met een sublieme pass. Makovec geeft de bal voor. Ben Barek rent richting de bal. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Douis geeft een lange en hoge pass. Inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onanyan rent richting de bal. Onanyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cocs 30%, Sarmizegetusa Regia 70%.
FC Cocs - Sarmizegetusa Regia 3:0