Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: FC Bic Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26026
FC Bic Sarmizegetusa Regia
352 Tactiek In stil italian
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 40.6
formidable Schieten adequate
excellent Passen adequate
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Bojin is nu in balbezit. Despaigne verovert de bal door een tackle van achteren. Despaigne speelt de bal door. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela geeft een hoge lob. Kasimatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Davies de bal. Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Sarmizegetusa Regia 1:0

12e minuut.
Varela rent richting de bal. Varela passt de bal in één keer door. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić onderschept slim de pass. Suvajdžić draait met de bal, schiet en ... Kasimatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojin verovert de bal door een tackle van achteren. Bojin geeft de bal voor. Grulski kopt de bal weg. Tossier geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suvajdžić rent richting de bal. Suvajdžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Sarmizegetusa Regia 2:0

19e minuut.
Corryn met een sublieme pass. Varela is nu in balbezit. Varela probeert naar een medespeler te passen. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Kasimatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Corryn geeft de bal voor. Douis geeft een hoge lob. Grulski kopt de bal weg. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tossier kopt de bal weg. Bunghez heeft problemen om de bal te vangen. Suvajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Suvajdžić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Tossier passt de bal met de wreef. Corryn is nu in balbezit. Corryn geeft de bal voor. Suvajdžić rent richting de bal. Suvajdžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Sarmizegetusa Regia 3:0

31e minuut.
Naguisa met een snelle inworp. Hâldan rent richting de bal. Met opzet legt Nicula zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nicula naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 24%, Sarmizegetusa Regia 76%.
FC Bic - Sarmizegetusa Regia 3:0

53e minuut.
Inworp. Ivancioiu komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Varela met de inworp. Tossier speelt de bal door. Corryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Corryn geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kasimatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Varela rent richting de bal. Varela geeft een lange en hoge pass. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... Kasimatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Tossier passt de bal in één keer door. Bojin is nu in balbezit. Bojin probeert naar een medespeler te passen. Rozenblat heeft problemen om de bal te vangen. Rozenblat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Varela is nu in balbezit. Varela probeert naar een medespeler te passen. Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu schiet op doel. Kasimatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Sarmizegetusa Regia 4:0

71e minuut.
Klungelig pakt Sa`adon de bal. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivancioiu is nu in balbezit. Ivancioiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ivancioiu rent richting de bal. Ivancioiu passt de bal in één keer door. Ibáñez speelt de bal door. Corryn is nu in balbezit. Corryn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ivancioiu de bal onder controle te krijgen. Tolomac rent richting de bal. Ivancioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivancioiu schiet op doel. Kasimatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Hâldan verovert de bal door een tackle van achteren. Despaigne onderschept slim de pass. Despaigne met een sublieme pass. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bic - Sarmizegetusa Regia 5:0

83e minuut.
Bojin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez onderschept slim de pass. Ibáñez passt de bal met de wreef. Varela is nu in balbezit. Varela geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bic 25%, Sarmizegetusa Regia 75%.
FC Bic - Sarmizegetusa Regia 5:0