Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rebelii Royal Club
mediu 0 Tactiek 2023
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
64.2 gemiddelde waardering 58.7
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Pušin met een sublieme pass. Panesi rent richting de bal. Ligota met een sublieme pass. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa draait met de bal, schiet en ... Mörner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Daar is Vîlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft een lange en hoge pass. Mocarzel is nu in balbezit. Mocarzel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Panesi passt de bal in één keer door. Ligota bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel onderschept slim de pass. Mocarzel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Mocarzel kopt de bal weg. Panesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Panesi passt de bal in één keer door. Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Feltscher geeft een hoge lob. Dack bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dack onderschept slim de pass. Dack speelt de bal door. Boëtius met een sublieme pass. Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel schiet op doel. Mörner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 40%, Royal Club 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rebelii - Royal Club 0:0

50e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye passt de bal in één keer door. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. Stivala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Royal Club 1:0

52e minuut.
Sopârlă met een sublieme pass. Daar is MacGilvernock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Baniciu is nu in balbezit. Zasusz onderschept slim de pass. Mihailov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zasusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zasusz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Stivala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Baniciu rent richting de bal. Baniciu geeft de bal voor. Sopârlă kopt de bal weg. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... Stivala bokst de bal weg.

59e minuut.
Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov geeft de bal voor. Barcikowski kopt de bal weg. Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor is nu in balbezit. Pongor passt de bal in één keer door. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szirmay onderschept slim de pass. Szirmay geeft een lange en hoge pass. do Pandeiro kopt de bal weg. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Royal Club 2:0

75e minuut.
MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock passt de bal zonder na te denken. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Stivala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Royal Club 3:0

77e minuut.
Panesi kopt de bal weg. Mocarzel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ligota. Ligota krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Feltscher probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Barcikowski geeft de bal voor. Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Royal Club 3:1

85e minuut.
Panesi rent richting de bal. Ligota rent richting de bal. Panesi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Panesi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 31%, Royal Club 69%.
F.C. Rebelii - Royal Club 3:1