Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obor 10 august
DDD Tactiek zknths
56% Balbezit 44%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Gecse geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coranga met een snelle inworp. Bungert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bungert schiet op doel. Cardos bokst de bal weg.

10e minuut.
Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Bungert rent richting de bal. Boroi is nu in balbezit. Boroi draait met de bal, schiet en ... Cardos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Maher maakt een snoekduik en kopt de bal. Zębacki speelt de bal door. Szot kopt de bal weg. Otermín rent richting de bal. Otermín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coranga de bal. Coranga met een sublieme pass. Bungert rent richting de bal. Bungert schiet op doel. Cardos bokst de bal weg.

24e minuut.
Storozhenko rent richting de bal. Storozhenko geeft een hoge lob. Maher kopt de bal weg. Otermín is nu in balbezit. Otermín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ovčák probeert naar een medespeler te passen. Boroi rent richting de bal. Trung Hoa is nu in balbezit. Boroi verovert de bal door een tackle van achteren. Boroi haalt uit met een fantastische trap. Cardos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ovčák passt de bal zonder na te denken. Bungert rent richting de bal. Coranga probeert naar een medespeler te passen. Bungert heeft problemen om de bal te vangen. Bungert schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Gecse geeft een hoge lob. Inworp. Coranga met een snelle inworp. Bungert is nu in balbezit. Bungert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 47%, 10 august 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Obor - 10 august 0:0

47e minuut.
Bungert passt de bal zonder na te denken. Van Parys is nu in balbezit. Stolojan onderschept slim de pass. Stolojan geeft de bal voor. Boroi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - 10 august 1:0

48e minuut.
Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossini geeft een lange en hoge pass. Doru probeert de bal met de borst te controleren. Otermín is nu in balbezit. Otermín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Janků geeft de bal voor. Otermín kopt de bal weg. Rujoiu rent richting de bal. Maher onderschept slim de pass. Maher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rujoiu speelt de bal door. Boroi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szot. Boroi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

62e minuut.
Ovčák met een sublieme pass. Daar is Schipor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schipor met een sublieme pass. Klungelig pakt Bungert de bal. Bungert schiet op doel. Cardos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Janků geeft een lange en hoge pass. Maher is nu in balbezit. Rujoiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rujoiu krijgt een gele kaart. Maher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janků wilt de vrije trap nemen. Zębacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Obor - 10 august 1:1

69e minuut.
Trung Hoa is nu in balbezit. Trung Hoa geeft een hoge lob. Maher kopt de bal weg. Otermín rent richting de bal. Otermín draait met de bal, schiet en ... Zębacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Rossini is nu in balbezit. Rossini passt de bal in één keer door. Otermín rent richting de bal. Otermín draait met de bal, schiet en ... Zębacki bokst de bal weg. Maher rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - 10 august 1:2

83e minuut.
Ovčák is nu in balbezit. Ovčák passt de bal zonder na te denken. Bungert rent richting de bal. Bungert schiet op doel. Cardos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Boroi kopt de bal weg. Janků bereikt de bal nog maar net als eerste. Janků geeft een lange en hoge pass. Otermín rent richting de bal. Otermín draait met de bal, schiet en ... Zębacki bokst de bal weg.

86e minuut.
Janků geeft de bal voor. Zębacki speelt de bal door. Szot kopt de bal weg. Otermín rent richting de bal. Otermín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 56%, 10 august 44%.
Dinamo Obor - 10 august 1:2