Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Umbra Team DINAMO UTD
Good(5-4-1) Tactiek 2023
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.1 gemiddelde waardering 46
very good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Przybyła rent richting de bal. Jentzsch rent richting de bal. Jentzsch geeft de bal voor. Ismail is nu in balbezit. Ismail schiet op doel. Kłosowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Lešehrad controleert de bal met de borst. Sztaba speelt de bal door. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Umbra Team - DINAMO UTD 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Nolte de bal. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Lešehrad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jentzsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umbra Team 54%, DINAMO UTD 46%.
Umbra Team - DINAMO UTD 1:0

51e minuut.
Inworp. Jentzsch met een snelle inworp. Ardeleanu is nu in balbezit. Ismail verovert de bal door een tackle van achteren. Ismail haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski bokst de bal weg.

55e minuut.
Əhmədli geeft een hoge lob. Jentzsch geeft een hoge lob. Sztaba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ismail is nu in balbezit. Ismail schiet op doel. Kłosowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Nolte probeert naar een medespeler te passen. Jentzsch is nu in balbezit. Jentzsch passt de bal in één keer door. Ismail heeft problemen om de bal te vangen. Ismail haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Turcanu geeft de bal voor. Ciubotariu is nu in balbezit. Missał tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Missał krijgt een gele kaart. Ciubotariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Atlak wilt de vrije trap nemen. Zartov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. Zartov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. van Daal onderschept slim de pass. van Daal geeft een hoge lob. Ismail rent richting de bal. Ismail draait met de bal, schiet en ... Kłosowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Umbra Team - DINAMO UTD 2:0

70e minuut.
Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Judek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jentges zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Turcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turcanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Corrielli probeert naar een medespeler te passen. Nolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolte passt de bal zonder na te denken. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Atlak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasile komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umbra Team 48%, DINAMO UTD 52%.
Umbra Team - DINAMO UTD 2:0