Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cămătari sibieni Stiinta-Oltenia
352aaa Tactiek oltenia
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
52.8 gemiddelde waardering 42.2
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Kałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałkowski met een sublieme pass. Bołdys geeft een lange en hoge pass. Grosicki rent richting de bal. Grosicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sadlok passt de bal met de wreef. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano onderschept slim de pass. Vitagliano schiet op doel. Krušper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 1:0

24e minuut.
Bołdys kopt de bal weg. Daar is Bùi Công, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bùi Công passt de bal met de wreef. Grosicki rent richting de bal. Grosicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sadlok met een sublieme pass. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonntag rent richting de bal. Lascu onderschept slim de pass. Lascu draait met de bal, schiet en ... Krušper bokst de bal weg. Vitagliano rent richting de bal. Vitagliano draait met de bal, schiet en ... Krušper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 2:0

41e minuut.
Grosicki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramelli. Grosicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grosicki met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Pulver de bal. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 34%, Stiinta-Oltenia 66%.
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 2:0

57e minuut.
Gaspar rent richting de bal. Veiksmonis is nu in balbezit. Świder verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Buchner bokst de bal weg. Gaspar rent richting de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 2:1

65e minuut.
Sonntag is nu in balbezit. Sonntag geeft een hoge lob. Gaspar rent richting de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 2:2

78e minuut.
Genovelis geeft een hoge lob. Ramelli heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Vitagliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano schiet op doel. Krušper bokst de bal weg.

88e minuut.
Genovelis geeft een lange en hoge pass. Grosicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelli is nu in balbezit. Grosicki onderschept slim de pass. Grosicki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Klungelig pakt Bùi Công de bal. Sonntag rent richting de bal. Sonntag passt de bal zonder na te denken. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaspar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cămătari sibieni 39%, Stiinta-Oltenia 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cămătari sibieni - Stiinta-Oltenia 2:2