Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bucharest City Central AC Daestina Sanpetru Brasov
Normal Tactiek Lacuri 433
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 38.5
poor Schieten good
average Passen weak
average Verdedigen average


4e minuut.
Encuţescu met een sublieme pass. Daar is Kiên Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiên Trung probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Preoteasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ... Preoteasa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:1

22e minuut.
Kiên Trung rent richting de bal. Szekely rent richting de bal. Czerbniak verovert de bal door een tackle van achteren. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap. Preoteasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:2

25e minuut.
Lincar speelt de bal door. Kiên Trung is nu in balbezit. Kiên Trung probeert naar een medespeler te passen. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Encuţescu rent richting de bal. Sălăgeanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Encuţescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czerbniak neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:3

32e minuut.
Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Encuţescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kiên Trung is nu in balbezit. Kiên Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:4

33e minuut.
Majearu rent richting de bal. Potiguar verovert de bal door een tackle van achteren. Potiguar passt de bal met de wreef. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Preoteasa bokst de bal weg.

35e minuut.
Brătescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Czerbniak de bal. Czerbniak speelt de bal door. Kiên Trung is nu in balbezit. Kiên Trung schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Brătescu is nu in balbezit. Brătescu met een sublieme pass. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szekely speelt de bal door. Lincar is nu in balbezit. Lincar passt de bal zonder na te denken. Kiên Trung is nu in balbezit. Kiên Trung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucharest City Central 68%, AC Daestina Sanpetru Brasov 32%.
Bucharest City Central - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:5

49e minuut.
Bratu controleert de bal met de borst. Potiguar bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguar geeft een lange en hoge pass. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Siebers passt de bal in één keer door. Bratu probeert naar een medespeler te passen. Lincar met een sublieme pass. Kiên Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiên Trung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Kiên Trung rent richting de bal. Szekely legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiên Trung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czerbniak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Preoteasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:6

60e minuut.
Kiên Trung passt de bal in één keer door. Lincar is nu in balbezit. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak schiet op doel. Preoteasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Lincar kopt de bal weg. Klungelig pakt Răileanu de bal. Kiên Trung rent richting de bal. Lincar rent richting de bal. Lincar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Faso onderschept slim de pass. Lincar is nu in balbezit. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ... Preoteasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak passt de bal zonder na te denken. Preoteasa bokst de bal weg.

69e minuut.
Czerbniak heeft problemen om de bal te vangen. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu rent richting de bal. Klungelig pakt Sârbulescu de bal. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. Preoteasa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiên Trung is nu in balbezit. Kiên Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:7

77e minuut.
Siebers passt de bal met de wreef. Daar is Czerbniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bucharest City Central - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:8

84e minuut.
Lincar met een sublieme pass. Siebers rent richting de bal. Siebers passt de bal met de wreef. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak schiet op doel. Preoteasa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bumbescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar onderschept slim de pass. Lincar passt de bal zonder na te denken. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bucharest City Central 85%, AC Daestina Sanpetru Brasov 15%.
Bucharest City Central - AC Daestina Sanpetru Brasov 0:8