Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Villalobos
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 25402
+- Juventus Titan
4 1 3 2 Tactiek ambitie
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 37.5
formidable Schieten adequate
excellent Passen weak
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Saadallah met de inworp. Helmsley geeft een hoge lob. Daar is Zipeng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Helmsley passt de bal zonder na te denken. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah passt de bal in één keer door. Radnai is nu in balbezit. Radnai schiet op doel. Kroonsepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Saadallah onderschept slim de pass. Saadallah geeft een lange en hoge pass. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Juventus Titan 1:0

18e minuut.
Kotwas geeft de bal voor. Saadallah kopt de bal weg. Daar is Fazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helmsley is nu in balbezit. Helmsley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dzhevizov geeft de bal voor. Inworp. Kotwas met een snelle inworp. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kroonsepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai draait met de bal, schiet en ... Kroonsepp bokst de bal weg.

28e minuut.
Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Kotwas is nu in balbezit. Helmsley met een sublieme pass. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai haalt uit met een fantastische trap. Kroonsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: +- 22%, Juventus Titan 78%.
+- - Juventus Titan 1:0

54e minuut.
Zipeng kopt de bal weg. Klungelig pakt Koutsouras de bal. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Juventus Titan 2:0

58e minuut.
Zipeng geeft een lange en hoge pass. Macedo kopt de bal weg. Bueno Gómez is nu in balbezit. Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwas schiet op doel. Kroonsepp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Doeltrap. Kroonsepp met een harde bal richting middenveld. Helmsley kopt de bal weg. Radnai rent richting de bal. Radnai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kroonsepp bokst de bal weg.

64e minuut.
Bobadilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dzhevizov de bal. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Juventus Titan 3:0

66e minuut.
Helmsley met een sublieme pass. Radnai is nu in balbezit. Radnai passt de bal met de wreef. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez schiet op doel. Kroonsepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Saadallah is nu in balbezit. Saadallah speelt de bal door. Helmsley geeft de bal voor. Radnai rent richting de bal. Radnai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Juventus Titan 4:0

81e minuut.
Doeltrap. Zipeng met een harde bal richting middenveld. Helmsley kopt de bal weg. Klungelig pakt Bueno Gómez de bal. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: +- 19%, Juventus Titan 81%.
+- - Juventus Titan 4:0