Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obor F.C. Rebelii
DDD Tactiek mediu 0
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 62.3
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Bungert is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sopârlă. Bungert raakt geblesseerd tijdens het duel. Rujoiu met een snel genomen vrije trap. Daar is Ligota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boroi is nu in balbezit. Boroi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz met een sublieme pass. MacGilvernock probeert naar een medespeler te passen. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. Zębacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Pongor passt de bal in één keer door. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. Doru probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - F.C. Rebelii 0:1

8e minuut.
Sopârlă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock passt de bal met de wreef. Sopârlă geeft de bal voor. Vîlcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pušin speelt de bal door. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock geeft de bal voor. Vîlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Zębacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Pongor onderschept slim de pass. Pongor passt de bal in één keer door. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu schiet op doel. Zębacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Coranga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
do Pandeiro geeft een lange en hoge pass. Doru heeft problemen om de bal te vangen. Doru passt de bal in één keer door. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Zębacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Ovčák rent richting de bal. MacGilvernock onderschept slim de pass. MacGilvernock speelt de bal door. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan geeft de bal voor. Bungert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bungert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 64%, F.C. Rebelii 36%.
Dinamo Obor - F.C. Rebelii 0:1

48e minuut.
Buitenspel voor Boroi. Goede buitenspelval van de verdediging. Sopârlă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vîlcu kopt de bal weg. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Klungelig pakt Zasusz de bal. MacGilvernock rent richting de bal. MacGilvernock geeft een hoge lob. Daar is Vîlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Schipor rent richting de bal. Schipor passt de bal zonder na te denken. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Zębacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru geeft een lange en hoge pass. Boroi kopt de bal weg. Sopârlă geeft een hoge lob. Zasusz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zasusz rent richting de bal. Doru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zasusz raakt geblesseerd tijdens het duel. Zasusz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - F.C. Rebelii 0:2

71e minuut.
MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGilvernock passt de bal in één keer door. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Zębacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - F.C. Rebelii 0:3

81e minuut.
Bungert kopt de bal weg. Ligota speelt de bal door. Klungelig pakt Zasusz de bal. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
van Hoye raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grecu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 69%, F.C. Rebelii 31%.
Dinamo Obor - F.C. Rebelii 0:3