Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rebelii 10 august
mediu 0 Tactiek zknths
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
60.1 gemiddelde waardering 49
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Janků rent richting de bal. Sopârlă onderschept slim de pass. Sopârlă geeft een hoge lob. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tufekdžić geeft de bal voor. Inworp. Sopârlă met de inworp. MacGilvernock speelt de bal door. Sopârlă geeft een hoge lob. Cardos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zasusz heeft problemen om de bal te vangen. El Khalifa rent richting de bal. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Inworp. Sopârlă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janků is nu in balbezit. Vîlcu onderschept slim de pass. Vîlcu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zasusz heeft problemen om de bal te vangen. Trung Hoa geeft de bal voor. Pušin kopt de bal weg. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Pongor speelt de bal door. Zasusz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trung Hoa. Zasusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacGilvernock wilt de vrije trap nemen. Cardos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Sopârlă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacGilvernock is nu in balbezit. MacGilvernock passt de bal in één keer door. Daar is Zasusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasusz schiet op doel. Cardos bokst de bal weg.

39e minuut.
Pongor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Khalifa rent richting de bal. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - 10 august 1:0

41e minuut.
Pongor is nu in balbezit. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor probeert naar een medespeler te passen. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Rossini passt de bal in één keer door. Maher is nu in balbezit. Maher passt de bal in één keer door. Otermín bereikt de bal nog maar net als eerste. Otermín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 36%, 10 august 64%.
F.C. Rebelii - 10 august 1:0

47e minuut.
Daar is Sopârlă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sopârlă passt de bal zonder na te denken. MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacGilvernock geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zasusz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - 10 august 2:0

53e minuut.
Gherase zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Trung Hoa probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - 10 august 3:0

56e minuut.
Sopârlă rent richting de bal. Maher verovert de bal door een tackle van achteren. Maher passt de bal in één keer door. Otermín is nu in balbezit. Otermín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pongor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grecu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Trung Hoa kopt de bal weg. Inworp. Sopârlă met de inworp. Vîlcu is nu in balbezit. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Feltscher is nu in balbezit. Feltscher geeft de bal voor. Otermín bereikt de bal nog maar net als eerste. Otermín draait met de bal, schiet en ... Mörner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
MacGilvernock geeft een lange en hoge pass. El Khalifa is nu in balbezit. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tufekdžić geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacGilvernock met de inworp. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... Cardos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 44%, 10 august 56%.
F.C. Rebelii - 10 august 3:0