Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Daestina Sanpetru Brasov +-
Lacuri 433 Tactiek 4 1 3 2
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 60.6
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Bueno Gómez passt de bal met de wreef. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah passt de bal met de wreef. Kotwas is nu in balbezit. Kotwas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Radnai onderschept slim de pass. Potiguar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potiguar krijgt een gele kaart. Radnai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Helmsley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwas draait met de bal, schiet en ... Licheński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Daestina Sanpetru Brasov - +- 0:1

14e minuut.
Kotwas probeert naar een medespeler te passen. Helmsley rent richting de bal. Helmsley met een sublieme pass. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez draait met de bal, schiet en ... Licheński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kotwas rent richting de bal. Kotwas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Daestina Sanpetru Brasov - +- 0:2

17e minuut.
Radnai probeert naar een medespeler te passen. Helmsley is nu in balbezit. Helmsley speelt de bal door. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmsley is nu in balbezit. Helmsley passt de bal zonder na te denken. Bueno Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potiguar rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kotwas is nu in balbezit. Kotwas probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Potiguar. Kotwas raakt geblesseerd tijdens het duel. Helmsley wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Saadallah met een sublieme pass. Kotwas heeft problemen om de bal te vangen. Brătescu rent richting de bal. Kotwas onderschept slim de pass. Kotwas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kędzior passt de bal met de wreef. Kotwas rent richting de bal. Kotwas passt de bal met de wreef. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Daestina Sanpetru Brasov 69%, +- 31%.
AC Daestina Sanpetru Brasov - +- 0:2

54e minuut.
Bueno Gómez geeft de bal voor. Brătescu rent richting de bal. Kotwas onderschept slim de pass. Kotwas draait met de bal, schiet en ... Licheński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sârbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbulescu passt de bal zonder na te denken. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Daestina Sanpetru Brasov - +- 1:2

67e minuut.
Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez probeert naar een medespeler te passen. Saadallah speelt de bal door. Kotwas is nu in balbezit. Kotwas schiet op doel. Licheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Figueroa geeft een hoge lob. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft een hoge lob. Bueno Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. Licheński bokst de bal weg. Daar is Kotwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Daestina Sanpetru Brasov - +- 1:3

81e minuut.
Bueno Gómez probeert naar een medespeler te passen. Saadallah rent richting de bal. Saadallah passt de bal zonder na te denken. Kotwas rent richting de bal. Kotwas haalt uit met een fantastische trap. Licheński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bueno Gómez geeft een lange en hoge pass. Brătescu kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saadallah zal de hoekschop nemen. Bueno Gómez maakt een snoekduik en kopt de bal. Licheński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Helmsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Potiguar zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Potiguar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Saadallah heeft problemen om de bal te vangen. Saadallah geeft een hoge lob. Figueroa is nu in balbezit. Bueno Gómez onderschept slim de pass. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. Licheński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Daestina Sanpetru Brasov 62%, +- 38%.
AC Daestina Sanpetru Brasov - +- 1:3