Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO UTD Royal Club
2023 Tactiek 3kk
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 56.8
very good Schieten outstanding
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Alexa is nu in balbezit. Carapelli is nu in balbezit. Carapelli passt de bal met de wreef. Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Jentges met een sublieme pass. Turcanu rent richting de bal. Marăndici verovert de bal door een tackle van achteren. Marăndici geeft een hoge lob. Mocarzel springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Alexa rent richting de bal. Alexa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lešehrad de bal. Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel draait met de bal, schiet en ... Kłosowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marăndici neemt de hoekschop. Mocarzel maakt een snoekduik en kopt de bal. Kłosowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ardeleanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panesi met een snelle inworp. Alexa rent richting de bal. Alexa geeft een lange en hoge pass. Kłosowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kłosowski probeert naar een medespeler te passen. Judek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boëtius. Boëtius krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Panesi is nu in balbezit. Panesi geeft de bal voor. Ardeleanu heeft problemen om de bal te vangen. Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marăndici geeft een hoge lob. Mocarzel krijgt zijn hoofd ertegen. Kłosowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Mocarzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mocarzel raakt geblesseerd tijdens het duel. Boëtius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dack met een snelle inworp. Klungelig pakt Alexa de bal. Carapelli is nu in balbezit. Carapelli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ardeleanu geeft de bal voor. Boëtius kopt de bal weg. Louis heeft problemen om de bal te vangen. Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Royal Club 0:1

39e minuut.
Lešehrad geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panesi met een snelle inworp. Alexa rent richting de bal. Alexa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Panesi is nu in balbezit. Panesi passt de bal met de wreef. Mocarzel is nu in balbezit. Mocarzel schiet op doel. Kłosowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

45e minuut.
Louis speelt de bal door. Turcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marăndici onderschept slim de pass. Marăndici geeft een lange en hoge pass. Mocarzel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 64%, Royal Club 36%.
DINAMO UTD - Royal Club 0:1

49e minuut.
Marăndici kopt de bal weg. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa passt de bal in één keer door. Mocarzel is nu in balbezit. Mocarzel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Jentges met de inworp. Turcanu is nu in balbezit. Marăndici geeft een lange en hoge pass. Mocarzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocarzel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Przybyła controleert de bal met de borst. Panesi verovert de bal door een tackle van achteren. Panesi passt de bal in één keer door. Mocarzel is nu in balbezit. Mocarzel haalt uit met een fantastische trap. Kłosowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Panesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Panesi passt de bal zonder na te denken. Mocarzel rent richting de bal. Mocarzel schiet op doel. Lešehrad probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panesi zal de hoekschop nemen. Mocarzel krijgt zijn hoofd ertegen. Lešehrad heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marăndici zal de hoekschop nemen. Mocarzel krijgt zijn hoofd ertegen. Kłosowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Royal Club 0:2

70e minuut.
Szirmay onderschept slim de pass. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Judek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jentges komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Turcanu rent richting de bal. Alexa onderschept slim de pass. Atlak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Atlak krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Carapelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carapelli met een sublieme pass. Panesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Panesi geeft een lange en hoge pass. Mocarzel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Turcanu geeft een hoge lob. Panesi kopt de bal weg. Boëtius kan de bal niet met de borst controleren. Boëtius geeft een lange en hoge pass. Mocarzel krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mocarzel haalt uit met een fantastische trap. Lešehrad probeert de bal aan de voet te houden. Panesi rent richting de bal. Panesi geeft de bal voor. Marăndici springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Royal Club 0:3

83e minuut.
Szirmay geeft de bal voor. Lešehrad heeft problemen om de bal te vangen. Mocarzel is nu in balbezit. Mocarzel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Royal Club 0:4

87e minuut.
Louis geeft een hoge lob. Dack is nu in balbezit. Dack geeft een lange en hoge pass. Mocarzel is nu in balbezit. Mocarzel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 66%, Royal Club 34%.
DINAMO UTD - Royal Club 0:4