Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Shambala
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32445
10 august AC Daestina Sanpetru Brasov
zknths Tactiek Lacuri 433
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 42.8
excellent Schieten average
good Passen average
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Tufekdžić is nu in balbezit. Tufekdžić geeft een hoge lob. Otermín rent richting de bal. Otermín draait met de bal, schiet en ... Licheński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - AC Daestina Sanpetru Brasov 1:0

11e minuut.
El Khalifa geeft een hoge lob. Daar is Maher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavioli rent richting de bal. Maher onderschept slim de pass. Maher schiet op doel. Licheński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Lincar is nu in balbezit. Van Parys rent richting de bal. Van Parys geeft een hoge lob. Maher rent richting de bal. Maher haalt uit met een fantastische trap. Licheński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Brătescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Van Parys de bal. Van Parys probeert naar een medespeler te passen. Maher rent richting de bal. Maher draait met de bal, schiet en ... Licheński bokst de bal weg.

37e minuut.
Janků verovert de bal door een tackle van achteren. Janků passt de bal zonder na te denken. Brătescu rent richting de bal. Maher verovert de bal door een tackle van achteren. Maher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 10 august 46%, AC Daestina Sanpetru Brasov 54%.
10 august - AC Daestina Sanpetru Brasov 1:0

47e minuut.
El Khalifa geeft de bal voor. Brătescu verovert de bal door een tackle van achteren. Maher rent richting de bal. Maher draait met de bal, schiet en ... Licheński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - AC Daestina Sanpetru Brasov 2:0

50e minuut.
Janků met een sublieme pass. Skýpala is nu in balbezit. Skýpala geeft de bal voor. Maher rent richting de bal. Maher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - AC Daestina Sanpetru Brasov 3:0

57e minuut.
Faso probeert naar een medespeler te passen. Gecse rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lincar. Lincar krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Gecse probeert naar een medespeler te passen. Figueroa rent richting de bal. Skýpala begaat een overtreding. Skýpala krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Lincar is nu in balbezit. Lincar passt de bal zonder na te denken. Maher bereikt de bal nog maar net als eerste. Maher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - AC Daestina Sanpetru Brasov 4:0

64e minuut.
Skýpala passt de bal in één keer door. Van Parys heeft problemen om de bal te vangen. Van Parys probeert naar een medespeler te passen. Maher rent richting de bal. Maher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tufekdžić rent richting de bal. Tufekdžić geeft een lange en hoge pass. Otermín bereikt de bal nog maar net als eerste. Otermín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
10 august - AC Daestina Sanpetru Brasov 5:0

86e minuut.
Faso bereikt de bal nog maar net als eerste. Skýpala onderschept slim de pass. Skýpala geeft een hoge lob. Otermín rent richting de bal. Otermín haalt uit met een fantastische trap. Licheński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 10 august 42%, AC Daestina Sanpetru Brasov 58%.
10 august - AC Daestina Sanpetru Brasov 5:0