Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obor Bucharest City Central
DDD Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 26.8
formidable Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Stolojan speelt de bal door. Schipor is nu in balbezit. Schipor probeert naar een medespeler te passen. Bungert is nu in balbezit. Bungert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Conta probeert naar een medespeler te passen. Schipor rent richting de bal. Schipor geeft een hoge lob. Amânar rent richting de bal. Amânar draait met de bal, schiet en ... Comeagă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 1:0

6e minuut.
Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Conta is nu in balbezit. Conta passt de bal zonder na te denken. Amânar rent richting de bal. Amânar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Amânar verovert de bal door een tackle van achteren. Amânar met een sublieme pass. Bungert is nu in balbezit. Bungert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 2:0

10e minuut.
Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipor rent richting de bal. Amânar met een sublieme pass. Bungert is nu in balbezit. Bungert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Schipor speelt de bal door. Paranghel heeft problemen om de bal te vangen. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ... Comeagă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 3:0

13e minuut.
Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Coranga passt de bal met de wreef. Schipor probeert naar een medespeler te passen. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bungert rent richting de bal. Bungert passt de bal met de wreef. Schipor is nu in balbezit. Amânar is nu in balbezit. Amânar haalt uit met een fantastische trap. Comeagă bokst de bal weg. Sălăgeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Conta de bal. Conta geeft een hoge lob. Bungert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 4:0

17e minuut.
Bumbescu heeft problemen om de bal te vangen. Majearu rent richting de bal. Majearu passt de bal zonder na te denken. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Coranga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schipor de bal. Schipor passt de bal zonder na te denken. Bungert is nu in balbezit. Bungert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Stolojan met een snelle inworp. Schipor geeft een lange en hoge pass. Bungert is nu in balbezit. Bungert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Comeagă met een harde bal richting middenveld. Stier kopt de bal weg. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 5:0

33e minuut.
Stier met een sublieme pass. Amânar is nu in balbezit. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar onderschept slim de pass. Amânar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bungert is nu in balbezit. Bungert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 6:0

35e minuut.
Velescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolojan met de inworp. Schipor is nu in balbezit. Schipor geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Sălăgeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stolojan zal de hoekschop nemen. Amânar rent richting de bal. Amânar haalt uit met een fantastische trap. Comeagă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 7:0

36e minuut.
Rujoiu met een sublieme pass. Schipor rent richting de bal. Schipor probeert naar een medespeler te passen. Amânar rent richting de bal. Amânar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Schipor is nu in balbezit. Schipor geeft de bal voor. Amânar krijgt zijn hoofd ertegen. Comeagă bokst de bal weg.

44e minuut.
Stier passt de bal zonder na te denken. Stolojan heeft problemen om de bal te vangen. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Amânar rent richting de bal. Amânar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 21%, Bucharest City Central 79%.
Dinamo Obor - Bucharest City Central 8:0

50e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru geeft een lange en hoge pass. Schipor speelt de bal door. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Bungert kopt de bal weg. Sălăgeanu heeft problemen om de bal te vangen. Amânar rent richting de bal. Amânar schiet op doel. Comeagă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 9:0

55e minuut.
Stier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bungert de bal. Coranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga geeft een lange en hoge pass. Amânar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Comeagă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Stier probeert naar een medespeler te passen. Bungert rent richting de bal. Bungert passt de bal in één keer door. Amânar bereikt de bal nog maar net als eerste. Amânar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 10:0

62e minuut.
Bungert probeert de bal aan de voet te houden. Sălăgeanu rent richting de bal. Bungert onderschept slim de pass. Bungert draait met de bal, schiet en ... Comeagă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 11:0

68e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru passt de bal in één keer door. Daar is Paranghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amânar rent richting de bal. Amânar schiet op doel. Comeagă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Stolojan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schipor rent richting de bal. Schipor geeft een lange en hoge pass. Bungert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bungert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Paranghel de bal. Amânar is nu in balbezit. Paranghel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paranghel krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Amânar kopt de bal weg. Daar is Sălăgeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bungert is nu in balbezit. Bungert draait met de bal, schiet en ... Comeagă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 12:0

77e minuut.
Conta is nu in balbezit. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Coranga met een sublieme pass. Bungert rent richting de bal. Bungert draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 13:0

80e minuut.
Conta heeft problemen om de bal te vangen. Conta geeft de bal voor. Bungert is nu in balbezit. Bungert draait met de bal, schiet en ... Comeagă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 14:0

82e minuut.
Klungelig pakt Bungert de bal. Amânar is nu in balbezit. Schipor rent richting de bal. Schipor haalt uit met een fantastische trap. Comeagă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 15:0

84e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Bungert rent richting de bal. Bungert passt de bal in één keer door. Amânar is nu in balbezit. Amânar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Comeagă trapt de bal weg. Coranga kopt de bal weg. Bungert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bungert haalt uit met een fantastische trap. Comeagă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Coranga neemt de hoekschop. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan geeft de bal voor. Amânar springt en kopt de bal. Comeagă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Bucharest City Central 16:0

87e minuut.
Conta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stier de bal. Stier met een sublieme pass. Amânar is nu in balbezit. Amânar schiet op doel. Comeagă bokst de bal weg.

90e minuut.
Răileanu rent richting de bal. Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu geeft de bal voor. Schipor rent richting de bal. Schipor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 25%, Bucharest City Central 75%.
Dinamo Obor - Bucharest City Central 16:0