Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.03
  • Stadion: Villalobos
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33020
+- Cămătari sibieni
4 1 3 2 Tactiek 352aaa
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.2 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


9e minuut.
Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez passt de bal in één keer door. Belfour rent richting de bal. Belfour draait met de bal, schiet en ... Buchner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Cămătari sibieni 1:0

19e minuut.
Belfour probeert naar een medespeler te passen. Krzywy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzywy passt de bal in één keer door. Bueno Gómez rent richting de bal. Bueno Gómez schiet op doel. Buchner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Sadlok passt de bal zonder na te denken. Vitagliano is nu in balbezit. Vitagliano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
+- - Cămătari sibieni 1:1

33e minuut.
Kędzior geeft de bal voor. Inworp. Grosicki met een snelle inworp. Kałkowski is nu in balbezit. Kałkowski draait met de bal, schiet en ... Girgente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Galstyan met de inworp. Krzywy is nu in balbezit. Krzywy probeert naar een medespeler te passen. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Galstyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galstyan geeft een hoge lob. Bueno Gómez kopt de bal weg. Belfour rent richting de bal. Belfour haalt uit met een fantastische trap. Buchner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: +- 41%, Cămătari sibieni 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
+- - Cămătari sibieni 1:1

53e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Sadlok speelt de bal door. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitagliano onderschept slim de pass. Vitagliano schiet op doel. Girgente bokst de bal weg.

59e minuut.
Kałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkowski met een sublieme pass. Grosicki geeft een hoge lob. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Công verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Công passt de bal in één keer door. Grosicki rent richting de bal. Grosicki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Rembielak verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla met een sublieme pass. Bueno Gómez is nu in balbezit. Bueno Gómez haalt uit met een fantastische trap. Buchner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Genovelis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobadilla. Genovelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Genovelis met een snel genomen vrije trap. Lascu krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

81e minuut.
Bueno Gómez rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Radnai zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Belfour de bal. Belfour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
+- - Cămătari sibieni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: +- 60%, Cămătari sibieni 40%.
+- - Cămătari sibieni 2:1