Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 32800
Dinamo1968 Chelsea Bacau
konko Tactiek ozdef
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 52.8
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parada met de inworp. Micu speelt de bal door. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 0:1

7e minuut.
Bobik controleert de bal met de borst. Bobik passt de bal met de wreef. Dobrin speelt de bal door. Aşıkoğlu rent richting de bal. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Maracanã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siódmiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Siódmiak kopt de bal weg. Obrejan is nu in balbezit. Dobrin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dobrin krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Siódmiak passt de bal in één keer door. Larraza met een sublieme pass. Rüttimann rent richting de bal. Puce met een sublieme pass. Fellaini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 1:1

17e minuut.
Maracanã onderschept slim de pass. Maracanã passt de bal zonder na te denken. Mârzoi rent richting de bal. Aşıkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aşıkoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Damian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 2:1

21e minuut.
Maracanã raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Viggosson komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Dobrin probeert naar een medespeler te passen. Mârzoi is nu in balbezit. Mârzoi geeft de bal voor. Fellaini rent richting de bal. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Trabucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce is nu in balbezit. Puce geeft een lange en hoge pass. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Damian bokst de bal weg. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Larraza passt de bal in één keer door. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Caio da Rocha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Caio da Rocha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
Bobik met een snelle inworp. Obrejan speelt de bal door. Fellaini is nu in balbezit. Daar is Fellaini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fellaini schiet op doel. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tiuca verovert de bal door een tackle van achteren. Tiuca geeft de bal voor. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 54%, Chelsea Bacau 46%.
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 2:1

52e minuut.
Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan geeft een lange en hoge pass. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Siódmiak is nu in balbezit. Viggosson verovert de bal door een tackle van achteren. Viggosson speelt de bal door. Daar is Aşıkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aşıkoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Bobik met een sublieme pass. Larraza is nu in balbezit. Larraza passt de bal in één keer door. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Costescu speelt de bal door. Viggosson speelt de bal door. Aşıkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşıkoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Tufeanu probeert naar een medespeler te passen. Larraza rent richting de bal. Larraza speelt de bal door. Fellaini rent richting de bal. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puce met de inworp. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 3:1

89e minuut.
Costescu met de inworp. Micu met een sublieme pass. Larraza is nu in balbezit. Larraza heeft problemen om de bal te vangen. Larraza haalt uit met een fantastische trap. Damian bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 50%, Chelsea Bacau 50%.
Dinamo1968 - Chelsea Bacau 3:1