Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Acicul ArenA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12886
F.C. Acicul Piatra Arsa
atac Tactiek tiki-taka
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten formidabel
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


10e minuut.
Andryszak met een harde bal richting middenveld. Daszkowski kopt de bal weg. Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Kończak is nu in balbezit. Kończak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Andryszak niet meer kan verder spelen. Gâlcă komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pardo geeft een hoge lob. Duindam bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duindam raakt geblesseerd tijdens het duel. Pardo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Pistrui kopt de bal weg. Daar is Flórez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micsoniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ploeşteanu rent richting de bal. Micsoniu onderschept slim de pass. Daszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Biaram met een snelle inworp. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Kahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Micsoniu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Piatra Arsa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 50%, Piatra Arsa 50%.
F.C. Acicul - Piatra Arsa 0:1

48e minuut.
Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Funar verovert de bal door een tackle van achteren. Funar geeft een lange en hoge pass. Micsoniu is nu in balbezit. Micsoniu schiet op doel. Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Daar is Geantă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaram passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Spiridon de bal. Spiridon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Aslantaş passt de bal zonder na te denken. Biaram rent richting de bal. Biaram met een sublieme pass. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Biaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biaram kopt de bal weg. Daszkowski is nu in balbezit. Spiridon verovert de bal door een tackle van achteren. Spiridon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Flórez onderschept slim de pass. Flórez geeft een hoge lob. Artaza heeft problemen om de bal te vangen. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Biaram kopt de bal weg. Geantă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spiridon rent richting de bal. Spiridon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kończak speelt de bal door. Pardo is nu in balbezit. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici geeft een hoge lob. Pardo maakt een snoekduik en kopt de bal. Gâlcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Flórez onderschept slim de pass. Flórez passt de bal met de wreef. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Kahar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Piatra Arsa 0:2

81e minuut.
Geantă rent richting de bal. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon speelt de bal door. Micsoniu heeft problemen om de bal te vangen. Micsoniu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 46%, Piatra Arsa 54%.
F.C. Acicul - Piatra Arsa 0:2