Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man United F.C F.C.M. BORSA
451 Tactiek Special mumu :D
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
20 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 45.2
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Fokas geeft een lange en hoge pass. Wojciechowski heeft problemen om de bal te vangen. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain is nu in balbezit. Poulain schiet op doel. Murarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Valenkov passt de bal in één keer door. Daar is Dumitraşcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bousquet rent richting de bal. Bousquet schiet op doel. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 1:0

6e minuut.
Poulain onderschept slim de pass. Poulain met een sublieme pass. Sakho heeft problemen om de bal te vangen. Sakho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 1:1

10e minuut.
Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek geeft een hoge lob. Nava is nu in balbezit. Nava haalt uit met een fantastische trap. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 2:1

14e minuut.
Căruţaşu is nu in balbezit. Ośródka rent richting de bal. Ośródka passt de bal zonder na te denken. Bousquet rent richting de bal. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. Belea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bousquet rent richting de bal. Bousquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 3:1

16e minuut.
Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. Belea met een sublieme pass. Balsam rent richting de bal. Balsam geeft een lange en hoge pass. Murarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Sakho rent richting de bal. Sakho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 3:2

20e minuut.
Ośródka speelt de bal door. Korbiel is nu in balbezit. Korbiel geeft de bal voor. Bousquet rent richting de bal. Bousquet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wojciechowski is nu in balbezit. Poulain onderschept slim de pass. Poulain met een sublieme pass. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 3:3

22e minuut.
Valenkov passt de bal met de wreef. Ośródka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stănescu. Stănescu krijgt een gele kaart. Ośródka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valenkov met een snel genomen vrije trap. Bousquet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 4:3

23e minuut.
Klungelig pakt Clausen de bal. Clausen geeft de bal voor. Balsam kopt de bal weg. Poulain rent richting de bal. Poulain draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Clausen passt de bal met de wreef. Daar is Sakho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojciechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poulain verovert de bal door een tackle van achteren. Poulain haalt uit met een fantastische trap. Murarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Balsam rent richting de bal. Balsam probeert naar een medespeler te passen. Poulain rent richting de bal. Poulain geeft een lange en hoge pass. Coranga onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Belea speelt de bal door. Balsam kopt de bal weg. Poulain met een sublieme pass. Sakho is nu in balbezit. Sakho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Balsam geeft de bal voor. Poulain is nu in balbezit. Wojciechowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wojciechowski krijgt een gele kaart. Poulain is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poulain kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 53%, F.C.M. BORSA 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Man United F.C - F.C.M. BORSA 4:4

50e minuut.
Nava passt de bal zonder na te denken. Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu maakt een afschuwelijke overtreding. Pruteanu krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Pruteanu met een snelle inworp. Krzystek is nu in balbezit. Krzystek speelt de bal door. Rey is nu in balbezit. Rey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Murarczyk met een sublieme pass. Nava kopt de bal weg. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 5:4

62e minuut.
Fokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokas passt de bal in één keer door. Sakho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Rey met een sublieme pass. Klungelig pakt Valenkov de bal. Valenkov geeft een lange en hoge pass. Bousquet rent richting de bal. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bousquet rent richting de bal. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 6:4

69e minuut.
Ośródka is nu in balbezit. Ośródka passt de bal zonder na te denken. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 7:4

73e minuut.
Sakho controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brokowski neemt vlug de vrije trap. Bousquet rent richting de bal. Ośródka is nu in balbezit. Ośródka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ośródka rent richting de bal. Ośródka haalt uit met een fantastische trap. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 8:4

79e minuut.
Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka passt de bal met de wreef. Valenkov speelt de bal door. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Belea trapt de bal weg van het doel. Korbiel kopt de bal weg. Bousquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousquet haalt uit met een fantastische trap. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - F.C.M. BORSA 9:4

82e minuut.
Ośródka met een sublieme pass. Daar is Korbiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korbiel speelt de bal door. Bousquet is nu in balbezit. Bousquet schiet op doel. Belea bokst de bal weg.

86e minuut.
Ośródka met een sublieme pass. Korbiel is nu in balbezit. Korbiel speelt de bal door. Bousquet rent richting de bal. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Belea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 53%, F.C.M. BORSA 47%.
Man United F.C - F.C.M. BORSA 9:4