Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Delle Alpi
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 38336
Juventus Valenii de Munte vulturul rosu
diamond Tactiek red4
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magdziej. Zakrzewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Zakrzewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liesch rent richting de bal. Liesch met een sublieme pass. Daar is Rösti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rösti draait met de bal, schiet en ... Łukawski bokst de bal weg.

9e minuut.
Rokosza rent richting de bal. Liesch rent richting de bal. Liesch geeft een hoge lob. Rösti rent richting de bal. Rösti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mirwa geeft de bal voor. Katolik is nu in balbezit. Katolik geeft een lange en hoge pass. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Apró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Casoli probeert naar een medespeler te passen. Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch passt de bal met de wreef. Rösti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Casoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Casoli geeft een hoge lob. Magdziej speelt de bal door. Cinque is nu in balbezit. Cinque geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Marut passt de bal met de wreef. Liesch met een sublieme pass. Rösti is nu in balbezit. Rösti haalt uit met een fantastische trap. Łukawski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

32e minuut.
Cinque met een sublieme pass. Mikliński geeft de bal voor. Siekierecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Triệu Thái de bal. Triệu Thái geeft een lange en hoge pass. Apró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Casoli passt de bal in één keer door. Liesch heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cinque. Cinque krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Daar is Kroupa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroupa met een sublieme pass. Rösti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösti draait met de bal, schiet en ... Łukawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - vulturul rosu 0:1

43e minuut.
Zakrzewski speelt de bal door. Kroupa rent richting de bal. Mirwa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirwa krijgt een gele kaart. Kroupa raakt geblesseerd tijdens het duel. Zakrzewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rösti springt en kopt de bal. Łukawski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 61%, vulturul rosu 39%.
Juventus Valenii de Munte - vulturul rosu 0:1

52e minuut.
Stachowiak geeft een hoge lob. Siekierecki is nu in balbezit. Katolik maakt een afschuwelijke overtreding. Katolik krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Stachowiak rent richting de bal. Rokosza is nu in balbezit. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokosza rent richting de bal. Rokosza draait met de bal, schiet en ... Apró bokst de bal weg.

60e minuut.
Meneses passt de bal in één keer door. Liesch rent richting de bal. Liesch speelt de bal door. Rösti is nu in balbezit. Rösti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zakrzewski passt de bal in één keer door. Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch passt de bal in één keer door. Rösti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Łukawski speelt de bal door. Klungelig pakt Petcu de bal. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Katolik is nu in balbezit. Katolik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cinque speelt de bal door. Rokosza heeft problemen om de bal te vangen. Casoli is nu in balbezit. Rokosza onderschept slim de pass. Rokosza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Valenii de Munte - vulturul rosu 1:1

83e minuut.
Kroupa is nu in balbezit. Mikliński is nu in balbezit. Mikliński probeert naar een medespeler te passen. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 47%, vulturul rosu 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus Valenii de Munte - vulturul rosu 1:1