Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Cota 1950
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11853
Piatra Arsa Chelsea Bacau
tiki-taka Tactiek ozdef
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 48.9
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


25e minuut.
Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş geeft de bal voor. Daar is Canpolat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micsoniu geeft een hoge lob. Spiridon krijgt zijn hoofd ertegen. Damian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Costescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biaram zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spiridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiridon geeft een hoge lob. Damian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 59%, Chelsea Bacau 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piatra Arsa - Chelsea Bacau 0:0

50e minuut.
Bobik is nu in balbezit. Angelov onderschept slim de pass. Angelov probeert naar een medespeler te passen. Spiridon heeft problemen om de bal te vangen. Spiridon draait met de bal, schiet en ... Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Răduleţ is nu in balbezit. Răduleţ geeft een lange en hoge pass. Angelov met een sublieme pass. Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aslantaş rent richting de bal. Parada maakt een afschuwelijke overtreding. Aslantaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Pistrui met een snel genomen vrije trap. Spiridon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Biaram rent richting de bal. Biaram passt de bal in één keer door. Răduleţ is nu in balbezit. Spiridon onderschept slim de pass. Spiridon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pistrui geeft een lange en hoge pass. Spiridon rent richting de bal. Spiridon speelt de bal door. Aslantaş is nu in balbezit. Aslantaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piatra Arsa 47%, Chelsea Bacau 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piatra Arsa - Chelsea Bacau 0:0