Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Acicul ArenA
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 13669
F.C. Acicul Dinamo1968
atac Tactiek konko
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 55.3
solid Schieten solid
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


20e minuut.
Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce met een sublieme pass. Flórez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Kahar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Inworp. Larraza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daszkowski rent richting de bal. Fellaini verovert de bal door een tackle van achteren. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Kahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ploeşteanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pardo passt de bal met de wreef. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Flórez rent richting de bal. Puce verovert de bal door een tackle van achteren. Puce met een sublieme pass. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Kahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan passt de bal met de wreef. Larraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraza geeft een hoge lob. Rüttimann maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daszkowski speelt de bal door. Flórez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann onderschept slim de pass. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Dinamo1968 0:1

37e minuut.
Obrejan passt de bal met de wreef. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Flórez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rüttimann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obrejan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Câţanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Daszkowski onderschept slim de pass. Daszkowski met een sublieme pass. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel. Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Acicul - Dinamo1968 1:1

41e minuut.
Daar is Flórez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüttimann rent richting de bal. Flórez begaat een overtreding. Rüttimann raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrejan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Siódmiak is nu in balbezit. Duindam verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Tufeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Dinamo1968 2:1

44e minuut.
Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Puce rent richting de bal. Flórez verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttimann onderschept slim de pass. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Mârzoi de bal. Mârzoi geeft de bal voor. Klungelig pakt Startsev de bal. Duindam is nu in balbezit. Duindam haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 59%, Dinamo1968 41%.
F.C. Acicul - Dinamo1968 2:1

54e minuut.
Teodorovici met een sublieme pass. Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Duindam onderschept slim de pass. Duindam draait met de bal, schiet en ... Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Dinamo1968 3:1

58e minuut.
Flórez bereikt de bal nog maar net als eerste. Flórez passt de bal met de wreef. Obrejan rent richting de bal. Obrejan geeft een hoge lob. Rüttimann kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Trabucci geeft een hoge lob. Larraza kopt de bal weg. Câţanu heeft problemen om de bal te vangen. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap. Kahar bokst de bal weg.

64e minuut.
Kończak is nu in balbezit. Kończak passt de bal in één keer door. Duindam rent richting de bal. Duindam haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Dinamo1968 4:1

65e minuut.
Mârzoi probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Startsev met de inworp. Kończak rent richting de bal. Kończak draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Acicul - Dinamo1968 5:1

73e minuut.
Rüttimann kopt de bal weg. Larraza rent richting de bal. Larraza passt de bal in één keer door. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Puce bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Larraza speelt de bal door. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Kahar bokst de bal weg.

77e minuut.
Larraza rent richting de bal. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fellaini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Geantă roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Geantă kan niet meer verder spelen.

80e minuut.
Obrejan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Puce de bal. Puce passt de bal met de wreef. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann schiet op doel. De bal raakt de paal. Kahar bokst de bal weg. Câţanu kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Larraza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flórez heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan rent richting de bal. Obrejan haalt uit met een fantastische trap. Kahar bokst de bal weg.

86e minuut.
Doeltrap. Kahar trapt de bal weg van het doel. Pardo kopt de bal weg. Duindam is nu in balbezit. Duindam draait met de bal, schiet en ... Tufeanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Acicul 59%, Dinamo1968 41%.
F.C. Acicul - Dinamo1968 5:1