Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.M. BORSA DEVORATOR
Special mumu :D Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 30
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45 gemiddelde waardering 58.5
formidable Schieten formidable
good Passen good
weak Verdedigen formidable


2e minuut.
Balsam kan de bal niet met de borst controleren. Piechaczek is nu in balbezit. Balsam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balsam krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Ciendones verovert de bal door een tackle van achteren. Ratcu rent richting de bal. Ratcu schiet op doel. Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 0:1

6e minuut.
Elkayam geeft een lange en hoge pass. Daar is Ratcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitraşcu is nu in balbezit. Ratcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. Belea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fokas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš maakt een afschuwelijke overtreding. Svatoš krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Svatoš rent richting de bal. Balsam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svatoš raakt geblesseerd tijdens het duel. Piechaczek met een snel genomen vrije trap. Popiełuszko kopt de bal weg. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones schiet op doel. Belea bokst de bal weg. Ratcu rent richting de bal. Ratcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 0:2

15e minuut.
Burek speelt de bal door. Stănescu is nu in balbezit. Ciendones onderschept slim de pass. Ratcu rent richting de bal. Ratcu draait met de bal, schiet en ... Belea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones geeft een lange en hoge pass. Belea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Ratcu speelt de bal door. Ciendones is nu in balbezit. Căruţaşu verovert de bal door een tackle van achteren. Svatoš onderschept slim de pass. Svatoš haalt uit met een fantastische trap. Belea bokst de bal weg.

33e minuut.
Varipapa met de inworp. Balparmak geeft de bal voor. Balsam met een sublieme pass. Poulain rent richting de bal. Poulain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz verovert de bal door een tackle van achteren. Klausz geeft de bal voor. Svatoš is nu in balbezit. Svatoš draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ratcu is nu in balbezit. Ratcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 0:3

40e minuut.
Sakho kopt de bal weg. Piechaczek probeert de bal aan de voet te houden. Poulain rent richting de bal. Poulain haalt uit met een fantastische trap. Berthe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 1:3

41e minuut.
Daar is Burek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balsam verovert de bal door een tackle van achteren. Balsam met een sublieme pass. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu draait met de bal, schiet en ... Belea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko geeft een hoge lob. Ratcu is nu in balbezit. Ratcu draait met de bal, schiet en ... Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Svatoš verovert de bal door een tackle van achteren. Svatoš passt de bal in één keer door. Burek rent richting de bal. Burek geeft een hoge lob. Ciendones springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ratcu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. BORSA 61%, DEVORATOR 39%.
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 1:4

48e minuut.
Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak passt de bal zonder na te denken. Ratcu rent richting de bal. Ratcu heeft problemen om de bal te vangen. Ratcu draait met de bal, schiet en ... Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 1:5

60e minuut.
Klungelig pakt Klausz de bal. Klausz kopt de bal weg. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain probeert de bal met de borst te controleren. Poulain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek met een sublieme pass. Svatoš rent richting de bal. Svatoš schiet op doel. Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 1:6

66e minuut.
Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko speelt de bal door. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones haalt uit met een fantastische trap. Belea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 1:7

72e minuut.
Fokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokas probeert naar een medespeler te passen. Elkayam rent richting de bal. Poulain onderschept slim de pass. Poulain haalt uit met een fantastische trap. Berthe bokst de bal weg. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 2:7

75e minuut.
Balsam is nu in balbezit. Piechaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Piechaczek speelt de bal door. Ratcu rent richting de bal. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burek probeert naar een medespeler te passen. Ratcu heeft problemen om de bal te vangen. Burek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko passt de bal met de wreef. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones haalt uit met een fantastische trap. Belea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 2:8

82e minuut.
Piechaczek is nu in balbezit. Balsam verovert de bal door een tackle van achteren. Balsam met een sublieme pass. Poulain rent richting de bal. Poulain schiet op doel. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sakho rent richting de bal. Sakho schiet op doel. Berthe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Burek heeft problemen om de bal te vangen. Pruteanu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ratcu krijgt zijn hoofd ertegen. Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Elkayam geeft een hoge lob. Svatoš kopt de bal weg. Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones schiet op doel. Belea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ratcu is nu in balbezit. Ratcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. BORSA 55%, DEVORATOR 45%.
F.C.M. BORSA - DEVORATOR 2:9