Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
best din banat Juventus Valenii de Munte
extrema falsa Tactiek diamond
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 13
60 gemiddelde waardering 60.7
outstanding Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Şerb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinc is nu in balbezit. Hinc passt de bal in één keer door. Dinçtürk is nu in balbezit. Dinçtürk haalt uit met een fantastische trap. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Gawryś kopt de bal weg. Daar is Mikliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikliński geeft de bal voor. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Bullrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Holf verovert de bal door een tackle van achteren. Holf met een sublieme pass. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Juventus Valenii de Munte 0:1

11e minuut.
Cinque bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinque passt de bal met de wreef. Stachowiak met een sublieme pass. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Inworp. Cinque met de inworp. Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak geeft een hoge lob. Katolik maakt een snoekduik en kopt de bal. Bullrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rokosza is nu in balbezit. Rokosza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
best din banat - Juventus Valenii de Munte 0:2

14e minuut.
Hinc rent richting de bal. Hinc passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olaru de bal. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Kozicki geeft een hoge lob. Mirwa kopt de bal weg. Evrard geeft een hoge lob. Herrebrandt rent richting de bal. Herrebrandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Stachowiak rent richting de bal. Stachowiak passt de bal in één keer door. Mikliński rent richting de bal. Mikliński geeft een lange en hoge pass. Rokosza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 54%, Juventus Valenii de Munte 46%.
best din banat - Juventus Valenii de Munte 0:2

49e minuut.
Bullrich probeert naar een medespeler te passen. Dinçtürk probeert de bal met de borst te controleren. Dinçtürk passt de bal in één keer door. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Łukawski trapt de bal weg van het doel. Olaru kopt de bal weg. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mirwa onderschept slim de pass. Hinc rent richting de bal. Magdziej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magdziej krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Vameşu verovert de bal door een tackle van achteren. Vameşu geeft een lange en hoge pass. Mirwa rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Şerb onderschept slim de pass. Şerb geeft een lange en hoge pass. Dinçtürk kan de bal niet met de borst controleren. Dinçtürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mirwa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dinçtürk met de inworp. Hinc geeft een lange en hoge pass. Herrebrandt krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: best din banat 45%, Juventus Valenii de Munte 55%.
best din banat - Juventus Valenii de Munte 0:2