Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vulturul rosu My Route 66
red4 Tactiek 5-3-2
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 51.8
uitstekend Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch passt de bal zonder na te denken. Rösti is nu in balbezit. Rösti haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Nedelescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bülbüloğlu rent richting de bal. Meneses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meneses krijgt een gele kaart. Bülbüloğlu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bülbüloğlu kan niet meer verder spelen. Kubiatko komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses probeert naar een medespeler te passen. Rösti is nu in balbezit. Rösti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - My Route 66 1:0

22e minuut.
Brescan kopt de bal weg. Rösti is nu in balbezit. Carbonell rent richting de bal. Rösti verovert de bal door een tackle van achteren. Rösti haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Casoli geeft een lange en hoge pass. Petcu met een sublieme pass. Gałusa rent richting de bal. Kubiatko is nu in balbezit. Kubiatko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Apró trapt de bal weg. Klungelig pakt Prăscan de bal. Rösti is nu in balbezit. Rösti schiet op doel. Olrlandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - My Route 66 2:0

35e minuut.
Olrlandini met een harde bal richting middenveld. Meneses kopt de bal weg. Daar is Rösti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rösti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - My Route 66 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vulturul rosu 51%, My Route 66 49%.
vulturul rosu - My Route 66 3:0

56e minuut.
Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösti onderschept slim de pass. Rösti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pilkrt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Živković de bal. Živković passt de bal in één keer door. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kubiatko draait met de bal, schiet en ... Apró met een sublieme pass. Meneses kopt de bal weg. Rösti rent richting de bal. Rösti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rösti rent richting de bal. Rösti draait met de bal, schiet en ... Olrlandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - My Route 66 4:0

75e minuut.
Rösti verovert de bal door een tackle van achteren. Rösti geeft de bal voor. Nedelescu kan de bal niet met de borst controleren. Rösti rent richting de bal. Rösti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - My Route 66 5:0

77e minuut.
Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Pilkrt probeert de bal aan de voet te houden. Liesch probeert naar een medespeler te passen. Rösti rent richting de bal. Rösti draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Siekierecki met een sublieme pass. Zakrzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrzewski passt de bal zonder na te denken. Brescan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brescan haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - My Route 66 6:0

87e minuut.
Liesch bereikt de bal nog maar net als eerste. Liesch heeft problemen om de bal te vangen. Liesch passt de bal met de wreef. Rösti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösti schiet op doel. Olrlandini bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liesch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rösti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vulturul rosu - My Route 66 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vulturul rosu 56%, My Route 66 44%.
vulturul rosu - My Route 66 7:0