Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Covco Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3052
Covco F.C.M. BORSA
442 Tactiek Special mumu :D
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 44.1
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Clausen geeft een hoge lob. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain met een sublieme pass. Sakho rent richting de bal. Sakho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fokas rent richting de bal. Fokas passt de bal zonder na te denken. Poulain is nu in balbezit. Poulain draait met de bal, schiet en ... Schitelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:1

11e minuut.
Poulain is nu in balbezit. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:2

13e minuut.
Sakho rent richting de bal. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain schiet op doel. Schitelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clausen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fokas kan de bal niet met de borst controleren. Fokas geeft de bal voor. Poulain maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Căruţaşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Dumitraşcu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bercu speelt de bal door. Poulain heeft problemen om de bal te vangen. Poulain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:3

18e minuut.
Chiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiş geeft een hoge lob. Fokas probeert naar een medespeler te passen. Sakho is nu in balbezit. Sakho draait met de bal, schiet en ... Schitelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Poulain heeft problemen om de bal te vangen. Poulain passt de bal zonder na te denken. Sakho is nu in balbezit. Sakho schiet op doel. Schitelea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:4

28e minuut.
Ciripoi is nu in balbezit. Poulain verovert de bal door een tackle van achteren. Fokas is nu in balbezit. Fokas geeft een lange en hoge pass. Sakho rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Poulain is nu in balbezit. Poulain passt de bal met de wreef. Sakho rent richting de bal. Sakho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:5

32e minuut.
Pruteanu geeft een lange en hoge pass. Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berendei onderschept slim de pass. Sakho onderschept slim de pass. Sakho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Poulain schiet op doel. Bercu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Căruţaşu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiş onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu geeft een lange en hoge pass. Poulain probeert de bal aan de voet te houden. Sakho is nu in balbezit. Sakho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covco 67%, F.C.M. BORSA 33%.
Covco - F.C.M. BORSA 0:5

46e minuut.
Sakho met een sublieme pass. Daar is Poulain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho is nu in balbezit. Sakho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Chiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain haalt uit met een fantastische trap. Schitelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poulain is nu in balbezit. Poulain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:6

49e minuut.
Fokas probeert naar een medespeler te passen. Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen passt de bal zonder na te denken. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Chiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Căruţaşu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sakho rent richting de bal. Sakho schiet op doel. Schitelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:7

59e minuut.
Poulain geeft een hoge lob. Bercu heeft problemen om de bal te vangen. Sakho is nu in balbezit. Sakho draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Chiş de bal. Schitelea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poulain bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:8

64e minuut.
Fokas geeft de bal voor. Sakho probeert naar een medespeler te passen. Poulain is nu in balbezit. Poulain schiet op doel. Schitelea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schitelea met een harde bal richting middenveld. Fokas kopt de bal weg. Sakho rent richting de bal. Sakho haalt uit met een fantastische trap. Schitelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain verovert de bal door een tackle van achteren. Poulain passt de bal met de wreef. Sakho is nu in balbezit. Sakho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:9

81e minuut.
Fulga kopt de bal weg. Fokas probeert naar een medespeler te passen. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho heeft problemen om de bal te vangen. Sakho schiet op doel. Schitelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Poulain is nu in balbezit. Poulain draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:10

82e minuut.
Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghirescu passt de bal in één keer door. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Poulain is nu in balbezit. Poulain haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Schitelea bokst de bal weg.

85e minuut.
Berendei rent richting de bal. Berendei geeft een hoge lob. Fulga is nu in balbezit. Poulain onderschept slim de pass. Poulain geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Berendei bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokas onderschept slim de pass. Fokas probeert naar een medespeler te passen. Sakho is nu in balbezit. Sakho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Covco - F.C.M. BORSA 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Covco 65%, F.C.M. BORSA 35%.
Covco - F.C.M. BORSA 0:11