Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: DEVORATOR Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3385
DEVORATOR Man United F.C
Attack Tactiek 451
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 49.5
formidabel Schieten goed
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen redelijk


8e minuut.
Brokowski rent richting de bal. Burek verovert de bal door een tackle van achteren. Burek speelt de bal door. Ratcu rent richting de bal. Ratcu schiet op doel. Murarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Wojciechowski onderschept slim de pass. Wojciechowski geeft de bal voor. Varipapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Varipapa geeft de bal voor. Burek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Svatoš passt de bal in één keer door. Burek speelt de bal door. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu geeft de bal voor. Ciendones maakt een snoekduik en kopt de bal. Murarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Valenkov is nu in balbezit. Valenkov passt de bal zonder na te denken. Nava probeert naar een medespeler te passen. Piechaczek geeft een hoge lob. Ratcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Murarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wojciechowski controleert de bal met de borst. Ciendones is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Ciendones rent richting de bal. Wojciechowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciendones raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciendones neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Murarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Man United F.C 1:0

23e minuut.
Balparmak speelt de bal door. Klausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klausz met een sublieme pass. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek probeert naar een medespeler te passen. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu haalt uit met een fantastische trap. Murarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Man United F.C 2:0

40e minuut.
Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak onderschept slim de pass. Balparmak speelt de bal door. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones draait met de bal, schiet en ... Murarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Korbiel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bousquet de bal. Elkayam is nu in balbezit. Bousquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bousquet draait met de bal, schiet en ... Berthe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 55%, Man United F.C 45%.
DEVORATOR - Man United F.C 2:0

46e minuut.
Garlet komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Burek is nu in balbezit. Burek passt de bal met de wreef. Valenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ratcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Murarczyk met een harde bal richting middenveld. Balparmak controleert de bal met de borst. Balparmak geeft een lange en hoge pass. Ciendones maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Man United F.C 3:0

59e minuut.
Piechaczek is nu in balbezit. Ośródka begaat een overtreding. Piechaczek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balparmak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciendones springt en kopt de bal. Murarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Man United F.C 4:0

64e minuut.
Burek rent richting de bal. Brokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ratcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ratcu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Balparmak is nu in balbezit. Balparmak passt de bal in één keer door. Popiełuszko met een sublieme pass. Ratcu is nu in balbezit. Ratcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Burek onderschept slim de pass. Burek met een sublieme pass. Wojciechowski is nu in balbezit. Ciendones onderschept slim de pass. Ciendones schiet op doel. Murarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Svatoš is nu in balbezit. Svatoš probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciendones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciendones draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Svatoš speelt de bal door. Burek probeert naar een medespeler te passen. Wojciechowski is nu in balbezit. Ciendones onderschept slim de pass. Ciendones schiet op doel. Murarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ratcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Man United F.C 5:0

74e minuut.
Elkayam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guilbert komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Piechaczek geeft een lange en hoge pass. Ratcu kopt de bal weg. Daar is Wojciechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciendones rent richting de bal. Ciendones draait met de bal, schiet en ... Murarczyk bokst de bal weg.

87e minuut.
Piechaczek passt de bal in één keer door. Svatoš rent richting de bal. Svatoš passt de bal met de wreef. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones draait met de bal, schiet en ... Murarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 38%, Man United F.C 62%.
DEVORATOR - Man United F.C 5:0