Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 32800
Dinamo1968 best din banat
konko Tactiek extrema falsa
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
10 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten incredible
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Bandach kan de bal niet met de borst controleren. Gawryś rent richting de bal. Zimmerbauer rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Gawryś de bal. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Hinc rent richting de bal. Hinc geeft een hoge lob. Herrebrandt krijgt zijn hoofd ertegen. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Daar is Zimmerbauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tronhuus onderschept slim de pass. Tronhuus probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Tufeanu met een harde bal richting middenveld. Zimmerbauer kopt de bal weg. Fellaini controleert de bal met de borst. Fellaini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fellaini is nu in balbezit. Fellaini schiet op doel. Bullrich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Bullrich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 1:0

16e minuut.
Tronhuus passt de bal zonder na te denken. Hinc rent richting de bal. Hinc geeft een hoge lob. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tronhuus probeert naar een medespeler te passen. Bandach rent richting de bal. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - best din banat 1:1

26e minuut.
Zimmerbauer speelt de bal door. Larraza heeft problemen om de bal te vangen. Larraza probeert naar een medespeler te passen. Rüttimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Bullrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Larraza verovert de bal door een tackle van achteren. Larraza met een sublieme pass. Rüttimann is nu in balbezit. Rüttimann haalt uit met een fantastische trap. Bullrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 2:1

31e minuut.
Dinçtürk rent richting de bal. Gawryś is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mârzoi ... Strafschop! Directe rode kaart, Mârzoi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mârzoi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gawryś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gawryś zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - best din banat 2:2

33e minuut.
Paganel geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Rüttimann. Goede buitenspelval van de verdediging. Evrard maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu bokst de bal weg.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Rüttimann de bal onder controle te krijgen. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki geeft de bal voor. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Tronhuus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinçtürk passt de bal met de wreef. Herrebrandt heeft problemen om de bal te vangen. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 2:3

41e minuut.
Hinc passt de bal in één keer door. Tronhuus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tronhuus passt de bal zonder na te denken. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Hinc geeft een lange en hoge pass. Bandach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandach geeft een hoge lob. Fellaini rent richting de bal. Fellaini draait met de bal, schiet en ... Bullrich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Tiuca geeft een lange en hoge pass. Evrard kopt de bal weg. Tronhuus speelt de bal door. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 66%, best din banat 34%.
Dinamo1968 - best din banat 2:4

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fellaini stond buitenspel. Tronhuus maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Herrebrandt kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Larraza onderschept slim de pass. Larraza geeft een lange en hoge pass. Rüttimann rent richting de bal. Rüttimann draait met de bal, schiet en ... Bullrich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb onderschept slim de pass. Puce maakt een afschuwelijke overtreding. Puce krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Dinçtürk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiuca. Dinçtürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Tiuca heeft problemen om de bal te vangen. Tronhuus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Fellaini rent richting de bal. Şerb verovert de bal door een tackle van achteren. Şerb probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Tufeanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 2:5

64e minuut.
Hinc geeft een hoge lob. Daar is Bandach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 2:6

68e minuut.
Tronhuus passt de bal zonder na te denken. Herrebrandt heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 2:7

75e minuut.
Evrard probeert naar een medespeler te passen. Gawryś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bandach. Gawryś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gawryś neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal met de wreef. Herrebrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrebrandt haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 2:8

77e minuut.
Tronhuus met een sublieme pass. Daar is Dinçtürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinçtürk passt de bal in één keer door. Herrebrandt is nu in balbezit. Herrebrandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bullrich met een sublieme pass. Klungelig pakt Bandach de bal. Dinçtürk speelt de bal door. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś schiet op doel. Tufeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Hinc met een snelle inworp. Daar is Tronhuus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tronhuus probeert naar een medespeler te passen. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel geeft een hoge lob. Evrard kopt de bal weg. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Paganel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś rent richting de bal. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - best din banat 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 67%, best din banat 33%.
Dinamo1968 - best din banat 2:9