Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rubin Kazan Star Cluj
Nancucheo Tactiek baba 3
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 64.7
excellent Schieten excellent
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen very good


24e minuut.
Quiquinato verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osiński krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Holinka geeft een hoge lob. Marciniszyn kopt de bal weg. Pandelescu probeert de bal aan de voet te houden. Pontin is nu in balbezit. Pontin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Faifer geeft een lange en hoge pass. Pandelescu kopt de bal weg. Precel probeert naar een medespeler te passen. Glover rent richting de bal. Glover haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Maguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Maguinho speelt de bal door. Marciniszyn rent richting de bal. Marciniszyn draait met de bal, schiet en ... Mirică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rubin Kazan - Star Cluj 1:0

44e minuut.
Cubero onderschept slim de pass. Cubero passt de bal in één keer door. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski haalt uit met een fantastische trap. Ciurea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rubin Kazan - Star Cluj 1:1

44e minuut.
Marciniszyn met een sublieme pass. Daar is Pontin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osiński met een sublieme pass. Marciniszyn is nu in balbezit. Marciniszyn schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 40%, Star Cluj 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubin Kazan - Star Cluj 1:1

55e minuut.
Maguinho speelt de bal door. Pontin rent richting de bal. Pontin passt de bal zonder na te denken. Marciniszyn is nu in balbezit. Marciniszyn haalt uit met een fantastische trap. Mirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Arcega kopt de bal weg. Osiński is nu in balbezit. Osiński passt de bal zonder na te denken. Glover rent richting de bal. Glover draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Monostori is nu in balbezit. Monostori geeft een hoge lob. Nedelescu kan de bal niet met de borst controleren. Grzymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rubin Kazan 42%, Star Cluj 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rubin Kazan - Star Cluj 1:1