Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arges 1953 F.C.U Bascov
4-3-3 Tactiek Dragnea
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 49.5
formidable Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


6e minuut.
Cintron rent richting de bal. Horsley verovert de bal door een tackle van achteren. Horsley met een sublieme pass. Webb rent richting de bal. Webb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 0:1

9e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Toselli rent richting de bal. Guerrero rent richting de bal. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 1:1

10e minuut.
Hvoynev is nu in balbezit. Hvoynev speelt de bal door. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 2:1

25e minuut.
Scamă is nu in balbezit. Mitáček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scamă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Webb neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 2:2

31e minuut.
Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă begaat een overtreding. Scamă krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Teterko met een sublieme pass. Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dunn is nu in balbezit. Dunn passt de bal zonder na te denken. Mitáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă verovert de bal door een tackle van achteren. Scamă draait met de bal, schiet en ... Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Sırdaş met een sublieme pass. Feldtstedt heeft problemen om de bal te vangen. Jaio Gabiola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaio Gabiola krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Sırdaş probeert naar een medespeler te passen. Scamă rent richting de bal. Scamă passt de bal zonder na te denken. Dunn is nu in balbezit. Dunn geeft een hoge lob. Nogalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 41%, F.C.U Bascov 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 2:2

46e minuut.
Scamă rent richting de bal. Toselli is nu in balbezit. Toselli passt de bal in één keer door. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap. Crivăţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Toselli rent richting de bal. Toselli geeft een lange en hoge pass. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Crivăţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 3:2

58e minuut.
Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev begaat een overtreding. Scamă raakt geblesseerd tijdens het duel. Koźbiał zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dunn kopt de bal weg. Scamă rent richting de bal. Scamă geeft de bal voor. Horsley krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 3:3

64e minuut.
Mitáček geeft een hoge lob. Feldtstedt kopt de bal weg. Horsley rent richting de bal. Horsley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 3:4

70e minuut.
Mojzes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ufele met een snelle inworp. Toselli rent richting de bal. Toselli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Teterko met een snelle inworp. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Guerrero maakt een snoekduik en kopt de bal. Crivăţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 4:4

77e minuut.
Teterko met de inworp. Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Toselli is nu in balbezit. Toselli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mojzes onderschept slim de pass. Inworp. Ufele met een snelle inworp. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvoynev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Nogalski geeft de bal voor. Hvoynev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırdaş is nu in balbezit. Hvoynev verovert de bal door een tackle van achteren. Hvoynev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arges 1953 33%, F.C.U Bascov 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Arges 1953 - F.C.U Bascov 4:4