Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.MINAUR BAIA MARE F.C Doman
proba atac Tactiek dorica
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 58.5
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Schuler passt de bal in één keer door. Mahuad rent richting de bal. Mahuad geeft een lange en hoge pass. Candil rent richting de bal. Candil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schuler geeft een lange en hoge pass. Daar is Balaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maibach is nu in balbezit. Candil verovert de bal door een tackle van achteren. Candil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Achim is nu in balbezit. Achim passt de bal zonder na te denken. Daar is Balaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaban haalt uit met een fantastische trap. Sârgu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Tychosen geeft de bal voor. Daar is Balaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maibach is nu in balbezit. Balaban verovert de bal door een tackle van achteren. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Mierzwiński geeft de bal voor. Candil is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Achim. Candil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Candil wilt de vrije trap nemen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mahuad met een sublieme pass. MacConnach rent richting de bal. MacConnach geeft een lange en hoge pass. Candil is nu in balbezit. Candil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:1

16e minuut.
Davydenkovas passt de bal in één keer door. Mahuad rent richting de bal. Mahuad met een sublieme pass. Balaban is nu in balbezit. Balaban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Candil rent richting de bal. Candil haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:2

18e minuut.
MacConnach met de inworp. Davydenkovas is nu in balbezit. Davydenkovas geeft een lange en hoge pass. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil speelt de bal door. Davydenkovas is nu in balbezit. Davydenkovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:3

25e minuut.
Jones verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnach verovert de bal door een tackle van achteren. MacConnach probeert naar een medespeler te passen. Candil is nu in balbezit. Candil draait met de bal, schiet en ... Sârgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:4

27e minuut.
Achim verovert de bal door een tackle van achteren. Achim speelt de bal door. Mierzwiński geeft een lange en hoge pass. Silivaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Candil kopt de bal weg. Sârgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Jones geeft een lange en hoge pass. Inworp. MacConnach met de inworp. Davydenkovas is nu in balbezit. Davydenkovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mahuad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahuad passt de bal zonder na te denken. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydenkovas is nu in balbezit. Davydenkovas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:5

42e minuut.
Balaban passt de bal in één keer door. MacConnach rent richting de bal. MacConnach passt de bal zonder na te denken. Davydenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Davydenkovas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sârgu trapt de bal weg van het doel. Mahuad kopt de bal weg. Candil rent richting de bal. Candil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.MINAUR BAIA MARE 62%, F.C Doman 38%.
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:6

46e minuut.
Ostmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiński is nu in balbezit. Mierzwiński geeft een lange en hoge pass. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste. Candil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Tychosen geeft een hoge lob. Schuler rent richting de bal. Schuler met een sublieme pass. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Mahuad speelt de bal door. Davydenkovas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jones. Davydenkovas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Achim geeft een hoge lob. Balaban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marauders kopt de bal weg. Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban geeft een lange en hoge pass. Sârgu bokst de bal weg. Candil rent richting de bal. Candil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:7

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacConnach met een snelle inworp. Jones is nu in balbezit. Davydenkovas onderschept slim de pass. Davydenkovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
MacConnach met een snelle inworp. Jones rent richting de bal. Jones passt de bal in één keer door. Mahuad is nu in balbezit. Mahuad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:8

68e minuut.
Balaban rent richting de bal. Schuler is nu in balbezit. Balaban rent richting de bal. Balaban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:9

74e minuut.
Balaban heeft problemen om de bal te vangen. Mahuad met een sublieme pass. Balaban is nu in balbezit. Balaban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:10

78e minuut.
Mierzwiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Maibach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candil rent richting de bal. Candil draait met de bal, schiet en ... Sârgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:11

82e minuut.
MacConnach geeft een lange en hoge pass. Achim kopt de bal weg. Tychosen rent richting de bal. Tychosen speelt de bal door. Candil bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:12

86e minuut.
Schuler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mahuad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candil is nu in balbezit. Candil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.MINAUR BAIA MARE 60%, F.C Doman 40%.
FC.MINAUR BAIA MARE - F.C Doman 0:13